očigledno ga ne voli

Fotografija koja otkriva jedini problem u braku Dženifer Lopez i Bena Afleka: Sin poznate glumice ne krije emocije

2

Nagađanja koja su se mogla čuti sada su potvrđena 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek žive ponovo zajedno, nakon što su se davno razišli i nakon što su se ostvarili u ulozi roditelja sa drugim ljudima.

 

Blizanci koje Dženifer ima sa Markom Entonijem, Ema i Maks nedavno su napunili 15 godina, a tom prilikom njihova majka je objavila fotografije koje pokazuju kako žive deca jedne od najpoznatijih holivudskih glumica.

 

- Srećan rođendan mojim predivnim, sjajnim kokosićima. Tako sam ponosna na vas oboje na sve moguće načine. Donosite toliko radosti i sreće mom srcu i duši. Volim vas više nego zauvek - napisala je Džej Lo tada.

 

 

Na internetu su se osim tih mogle videti i druge njihove fotografije na osnovu kojih sec mpglo zaključiti da u braku Džej Lo i Bena Afleka nije baš sve tako sjajno.

 

Na nekoliko fotografija se u društvu Maksa i Eme našao i majčin novopečeni suprug, Ben Aflek, s kojim je bila pre nego što se udala za njihovog oca, a s kojim je nakon 20 godina obnovila vezu. Kako su oboje u međuvremenu dobili decu s drugim partnerima, bilo im je važno i da se njihove porodice povežu, a kako su otkrili - to im je i uspelo. Blizanci se dobro slažu s Benovo troje dece - ćerkama Vajolet i Serafinom i sinom Semjuelom.

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek sa Dženiferinom ćerkom
Dženifer Lopez i Ben Aflek sa Dženiferinom ćerkom foto: Profimedia

 

Poznato je i da je Benova mlađa ćerka Serafina jako bliska s Dženiferinom ćerkom Emom, koja je nedavno izašla u javnost kao rodno neutralna, a izvori bliski novopečenom bračnom paru tvrde da kada su zajedno, ne izlaze iz sobe, daleko od očiju znatiželjne javnosti.

 

Ono što je poznato jeste to da je Ben u veoma dobrim odnosima s Dženiferinom ćerkom Emom, ali se često pričalo da Dženiferin sin Maks nije baš oduševljen Benom. O Maksu se u javnosti jako malo zna, a kako se čini, dečak nastoji da izbegne pažnju, pa su i njegove fotografije vrlo retke.

 

Na fotografiji koja je nedavno objavljena u stranim medijima jasno se može videti da Ben iskazuje emocije prema Maksu, ali da je on prema njemu veoma hladan. 

 

Čini se da sin Džej Lo baš i ne voli njenog novog starog muža Bena Afleka
Čini se da sin Džej Lo baš i ne voli njenog novog starog muža Bena Aflekafoto: Credit: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

- Džej Lo i Ben su se pozdravljali, a ona nije htela da pusti da ode bez strastvenog poljupca. Videlo se da je Maksu bilo neprijatno dok su se ljubili. Samo im je okrenuo leđa i gledao u svoj mobilni dok nisu prestali - ispričao je izvor za National Enquirer.

 

I sama Dženifer je u jednom intervjuu priznala da deca ponekad ne žele da provode vreme s njom i Benom.

 

- Moja deca u Benu imaju novog saveznika, nekog ko ih voli i brine za njih, ali to ponekad ima drugačiju perspektivu. Pomaže mi da vidim neke stvari koje sama ne bih primetila jer sam jako emotivno vezana za njih - rekla je za Vogue. Ispričala je i kako jednom prilikom nisu dozvolili da ona ili Ben idu s njima na trg jer im smeta pažnja koju slavni par neprestano privlači.

 

 

makonda-tracker