samo što su rekli "da"

Njoj je prvo, njemu – SEDMO DETE! Čuveni pevač čeka bebu sa 31 godinu mlađom suprugom i saopštio je to na divan način

1

Svega dve nedelje nakon što su priredili raskošno i romantično venčanje, latino pevač i mlada lepotica saopštili su da postaju roditelji

Mark Entoni i Nađa Fereira već neko vreme su zajedno, a nedavno su se i venčali
Mark Entoni i Nađa Fereira već neko vreme su zajedno, a nedavno su se i venčalifoto: John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavni latinoamerički pevač Mark Entoni (54), inače bivši suprug Dženifer Lopez, uskoro će postati otac po sedmi put.


Kako javljaju američki mediji, manekenka Nađa Fererira (23), njegova nova supruga, u drugom je stanju, te će par uskoro dobiti prvo zajedničko dete.


Oni su sami podelili srećne vesti, i to na Instagramu, gde su na Dan zaljubljenih objavili fotografiju na kojoj vidimo kako Mark Entoni drži ruku položenu na trudnički stomak svoje drage.


Najbolji poklon za Dan zaljubljenih do sada. Bože, hvala ti na ovom velikom blagoslovu u našim životima – poručio je pevač i glumac.

 


Oni, ipak, nisu otkrili u kom je Nađa mesecu trudnoće i kad bi beba trebalo da dođe na svet.


Par se, inače, venčao pre samo dve nedelje, kada su u Majamiju priredili glamurozno venčanje, na kom su okupili sam holivudski krem. Među gostima su bili Salma Hajek, Romeo Santos, Luis Fonzi, Maluma i mnogi drugi, a mlada je izgledala očaravajuće u dvema venčanicama izraelske dizajnerke Galije Lahav.

 


Mark Entoni već je tata šestoro dece – sa Debi Rosando ima ćerku Arijanu Munjiz i usvojenog sina Čejsa Munjiza, sa prvom suprugom Dajanarom Tores ima sinove Kristijana i Rajana Munjiza, a sa Džej Lo ima blizance Eme i Maksimilijana.

 

 

makonda-tracker