može i tako

Ovako još niste nosili helanke – a izgledaju SKUPLJE i tako trendi! Modna caka Džej Lo koju morate probati ovog proleća

1

Kako se obući kad vam nije doterivanja? Ovo je ideja Dženifer Lopez koja je vredna kopiranja

Dženifer Lopez poznata je po izuzetnom stilu
Dženifer Lopez poznata je po izuzetnom stilufoto: jlo, Instagram

Latino diva Dženifer Lopez na crvenom tepihu spada u najbolje odevene žene planete, ali je svakodnevni stil nešto u čemu se najbolje snalazi.


Bezbroj puta do sada nas je oduševila svojim sportskim izdanjima, kombinacijama s farmerkama i sličnim ležernim odevnim varijantama, a obično najbolji utisak ostavi kada odabere helanke i istakne svoju prepoznatljivu zadnjicu, osiguranu na 28 miliona dolara.


Međutim, Džej Lo ne kombinuje helanke samo sa patikama i sportskim majicama, već i te kako ume da ih oplemeni na interesantan način, a sada se pojavila u vrlo trendi autfitu vrednom kopiranja.


Dženifer su paparaci u Los Anđelesu pre nekoliko dana uslikali dok je izlazila iz studija, kada je izgledala vrlo lepo u stajlingu sa helankama i – rolkom.

 

Dženifer Lopez u kombinaciji helanki i sportske kropovane rolke
Dženifer Lopez u kombinaciji helanki i sportske kropovane rolkefoto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Jednostavne crne i duboke helanke pripijene uz telo pevačica i glumica kombinovala je sa sportskom rolkom od rebrastog materijala, a reč je o komadu sa labavim okovratnikom koji je odlična zamena za šal u svežijim danima.

 

U pitanju je plavkastosivi kropovani model koji je naglasio je Dženiferin uzan struk i daje nehajan i vrlo stajliš izgled.

 

Dženifer Lopez jedna je od najvećih zvezda današnjice
Dženifer Lopez jedna je od najvećih zvezda današnjicefoto: 305soccer / KADENA / Profimedia

Latino diva je svemu dodala čizme od prevrnute kože i na pertlanje koje potpisuje brend Brunello Cucinelli, model čija cena iznosi nešto više od 1.500 dolara i koji se savršeno uklopio uz njenu skupocenu tašnu Hermes Birkin iste nijanse.


Dodajte tome zlatne alke, omiljene minđuše Dženifer Lopez, i Chloe naočare za sunce sa zlatnim ramom i imate savršen look za svaki dan!

 

U galeriji pogledajte još neka svakodnevna izdanja Džej Lo koja vam mogu poslužiti kao modna inspiracija kad vam se ne doteruje previše.

 

1 / 5 Foto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker