nerazdvojni su

Ne krije da s njim ima VELIKE PLANOVE: Muškarac koji je osvojio srce ćerke Monike Beluči je SAN MNOGIH DEVOJAKA

1

Deva Kasel uhvaćena je nedavno u društvu svog dečka, frajera koji je dobro poznat Italijankama

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Manekenka Deva Kasel (17), ćerka glumica Monike Beluči i glumca Vensana Kasela, nasledila je samo najbolje od svojih roditelja i već niže velike uspehe. Ona je već krasila naslovnicu magazina Vogue, učestvovala je u brojnim kampanjama, šetala mnogim pistama, a mnogi veruju da će jednog dana lepotom nadmašiti i svoju slavnu majku.


Iako je veoma mlada, Deva već može da se pohvali uspešnom karijerom, a uz to je u dugoj i stabilnoj ljubavnoj vezi.

 

Ona svoj privatni život ne eksponira, o ljubavi ne priča, ali italijanskim paparacima ništa ne može da promakne, pa je deca nedavno uhvaćena u društvu svog dečka – Luke Salandre.

 

Luka Salandra, Deva Kasel
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par se prvi put pojavio zajedno tokom leta 2021. godine, na modnoj reviji brenda Dolce & Gabbana, čije je Deva zaštitno lice, a nedavno su primećeni tokom šopinga u Rimu.


Luka Salandra je godinu dana stariji od Deve, ima francusko-italijansko poreklo, kao i ona, a uz to je vrlo uspešan model.

 

Luka Salandra, Deva Kasel
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je navodno u vezi više od dve godine, a Deva je nedavno u intervjuu za Vanity Fair priznala da ima želju da sa svojim dragim živi u Njujorku i okuša se u glumi, zbog čega će čak zapostaviti manekensku karijeru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca (@lucasalandra)


Napraviću pauzu godinu dana bih odlučila šta je ono što zaista želim. Kada sam bila mlađa, nisam želela da snimam filmove. Taj posao mi se uopšte nije dopadao. Sve ozbiljnije počinjem da razmišljam o tome. Ali polako... Roditelji me savetuju i podstiču me da donosim sopstvene izbore – istakla je ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela.

 

 

makonda-tracker