zauvek

Ovako se Srbija oprostila od Siniše Mihajlovića: Supruga Arijana podelila emotivne trenutke s Marakane

0

Supruga našeg proslavljenog fudbalera koristi svaki dan da se priseti supruga kojeg je neizmerno volela 

foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Na utakmici koja se danas održava na stadionu Crvene Zvezde "Rajko Mitić" osim brojnih navijača bila je porodica Siniše Mihajlovića, a pre početka utakmice njegovi sinovi su na terenu podigli sliku oca i na taj način mu odali posebnu počast.

 

Posebni gosti bila su deca iz Dečjeg sela Sremska Kamenica o kojima je brinuo. Svima je dobro poznato da je Siniša na pozivnicama za njegovu svadbu naglasio da ne želi poklone već donaciju za Dečije selo.

 

 

Takođe, od prihoda sa njegove oproštajne utakmice u Novom Sadu, kupio je i poklonio dva stana u Novom Sadu za decu iz tog Dečjeg sela.

 

Meč Crvene zvezde i Vojvodine protiče u znaku oproštaja od Siniše Mihajlovića. Na severnoj strani Marakane istaknuta je koreografija sa likom Mihajhovića iz vremena dok je nosio Zvezdin dres, uz transparent "Mihajlović u večnost!" i porukom koja asocira na čuveno "Mihajlović u sredinu"...

 

Posebna počast odata je na Marakani Siniši Mihajloviću
Posebna počast odata je na Marakani Siniši Mihajlovićufoto: Instagram / ariannamihajlovic

 

Sve je počelo tako što je velika grupa dece napravila predstavu na centru terena, sve u znaku broja osam, koji je nosio Siniša dok je sa Zvezdom pokorio Evropu i svet.

 

Na kraju predstave deca napravila dirljiv gest tako što su istakla mušemu sa likom Siniše Mihajlovića u Zvezdinom dresu. I čuvenoj fotografiji kada slavi gol Bajernu.

 

Fotografija sa Marakane koja je obišla svet
Fotografija sa Marakane koja je obišla svet foto: Instagram / ariannamihajlovic

Navijači su odmah zapevali "'Ajmo svi u glas, Siniša Mihajlović jedan je od nas...", dok su sa razglasa čule poslednje reči Zvezde za bombardera "Nebo se otvorilo, čuvaj nam Zvezdu..." sa jasnom aluzijom.

 

Fudbaleri Crvene zvezde su na teren izašli sa podignutom kragnom i zlatnom slikom Siniše Mihajlovića. Dresovi će posle meča biti postavljeni na aukciju sa koje će prihod biti doniran u humanitarne svrhe.

 

Na kraju su Mihini sinovi Nikolas i Dušan dobili dva uramljena dres njihovog oca iz vremena kada je nosio dres Zvezde, ali i još jedan iz Vojvodine odakle je stigao na Marakanu za tada rekordnih milion maraka.

 

1 / 5 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

Njegova supruga Arijana danas je objavila dirljivu fotografiju sa unukom i sve podsetila na svog preminulog supruga:

 

- A onda konačno ona, ona koja ima taj Sinišin ljutiti pogled - napisala je Arijana u opisu fotografije.

 

 

makonda-tracker