dirljiv trenutak

Siniša Mihajlović vanbračnog sina nije video 11 godina: Emocije su ga preplavile, dečak je ponavljao samo JEDNU REČ

1

Jedan od naših najpoznatijih fudbalera Siniša Mihajlović ima skladan brak i čak šestoro dece

foto: Andrea Spinelli / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Andrea Spinelli / Alamy / Alamy / Profimedia

Nekadašnji fudbaler i današnji fudbalski trener Siniša Mihajlović jedna je od najboljih sportista koje je iznedrila naša zemlja. Njegov život celog života bio je usmeren na sport, a pored svega toga ima i veliku srećnu porodicu.

 

Najviše se priča o kćerkama Viktoriji, koja je napisala knjigu o Sinišu, odnosno Virdžiniji, koja je zavela italijanskog fudbalera iz Monaka.

 

Tu su i trojica sinova - Miroslav, Nikolas i Dušan - dok je manje poznato da Mihajlović ima i vanbračnog sina Marka o kome se malo zna, iako se Siniša nikada nije ustručavao da priča o njemu kad god je bio upitan.

 

Ipak, u njegovom životu nije uvek sve bilo baš onako kako je planirao. Kao mlad momak zabavljao se sa lepom Italijankom i iz te veze je dobio dečaka, kojeg nije video čak 11 godina.

 

Nakon te veze on je uplovio u brak sa sadašnjom suprugom Arijanom s kojom ima još petoro dece. Mnogo puta u javnosti ovaj poznati par je govorio o tome koliko su srećni jer su uspeli da decu izvedu na pravi put i od njih stvore odgovorne i poštene ljude.

 

Siniša Mihajlović, Arijana Rapaćoni, Arijana Mihajlović
foto: Instagram

 

Ono što je zanimljivo jeste to da je Siniša odmah priznao vanbračnog sina, kao i da nikad od javnosti nije krio da on postoji.

 

Ipak, na susret oca i sin čekalo se predugo. Siniša je želeo da dete poraste dovoljno da s njim može da razgovara i da mu objasni šta i kako se dogodilo.

 

 

Iako je Mihajlović bio mišljenja da sina treba da upozna tek kad napuni 18 godina taj susret se desio ranije, kada je Marko imao 11 godina. I to sve na nagovor njegove sadašnje supruge Arijane.

 

Kako je imao priliku da kaže, ona ga je često podsticala na to da dečaka pozove u njihov dom, bilo joj je važno da upozna braću i sestre, smatrala je da je to tako ispravno. 

 

To se i dogodilo na Svetog Nikolu 2004. godine, te su se tom prilikom konačno spojili. Marko je takođe upoznao i svoje sestre i braću, a Arijana ga je vodila i na očevu utakmicu.

 

Bio je decembar 2004. godine i Marko je doputovao na milanski aerodrom, a kada je potrčao u naručje Siniši čulo se samo "Papa, papa, papa", zabeležili su tada novinari "Žurnala".

 

 

- Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima - rekao je Siniša.

 

Mihajlović je opisao njegov prvi susret sa sinom, koji je bio veoma emotivan.

 

- Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju. Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: ‘Tata, ispunio si obećanje’, hteo sam da puknem od sreće - rekao je.

 

 

Sinišina majka takođe nije bila ravnodušna prilikomn susteta sa svojim unukom, te je zaplakala od sreće.

 

- Moja majka umalo nije pala u nesvest kada ga je videla. Pre nego što je zaplakala uspela je da izusti: ‘Odmah sam znala da je to moj unuk. Liči na Sinišu kad je bio mali - rekao je.

 

 

makonda-tracker