on je zaslužan zato što voli glumu

Publiku uvek ostavlja bez daha, a DECA SU POSEBNO ODUŠEVLJENA: Nikad ne biste pogodili čime se bavi otac Ivane Dudić

0

Mlada glumica Ivana Dudić se istakla ulogama u poznatim serijama, a njen privatni život je privlačio dosta pažnje.

Ivana Dudić
Ivana Dudićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ivanu Dudić smo zavoleli u seriji Ubice mog oca, da bi se potom istakla i u serijama Crveni mesec, Urgentni centar i u aktulenom projektu Od jutra do sutra.

 

Mlada glumica od početka skreće pažnju na sebe, najpre talentom, a potom i izgledom. Njena modna izdanja su uvek glavna tema na svim prestoničkim događajima, ali lepa Ivana neretko priča o svom životu.

 

Međutim, pre nego što je rešila da se bavi glumom, ona je uz svog oca imala jedno jako zanimljivo zanimanje i zapravo je na taj način i zavolela scenu.

 

Ivana Dudić
Ivana Dudićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Otac Ivane Dudić, mađioničar Dragoslav Dudić Dudini, opčinio je ćerku ovim neobičnim zanimanjem, pa se zanosna umetnica i sama neko vreme bavila time.

 

Ivana Dudić
Ivana Dudićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Meni se ne ostvaruju želje, već ono u šta čvrsto verujem. Moj otac se time bavi iz ljubavi i kao devojčicu uveo me je u taj čarobni svet. Ljubav prema sceni koja se rodila zahvaljujući mađioničarstvu prerasla je u ono što danas radim. Sećam se da sam na prijemni ispit otišla uverena da ću upisati glumu. Sve drugo bilo je neprihvatljivo. Tako je na kraju i bilo - rekla je jednom ona za medije.

 

 

makonda-tracker