perspektivna mlada žena

Otac, majka i sestra su joj poznati, a nju gotovo niko ne zna: Kako izgleda i čime se bavi mlađa ćerka Josifa Tatića?

0

Iako potiče iz poznate porodice Hristinu Tatić retko imamo prilike da vidimo u javnosti 

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Ćerka čuvenog glumca Josifa Tatića krenula je očevim stopama. Ona je 2021. godine upisala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. 

 

Uprkos činjenici da su joj otac i majka veoma poznati Hristina je neko ko svoj san živi daleko od očiju javnosti. 

 

Hristina Tatić je nepoznata u široj javnosti, ali njen talenat su odavno primetili svi oni koji prate pozorište. Ova mlada dama je talenat za glumu nasledila od oca, a već smo imali prilike da je vidimo na daskama koje život znače.

 

 

Naime, Hristina je imala nekoliko zapaženih uloga u pozorištu Dadov. Ipak, ono što retko ko zna jeste to da ona gen za glumu nije nasledila samo od oca.

 

Josif Tatić je rođen je 1946. godine u Novom Sadu, i majka i otac su mu bili glumci, članovi ansambla Srpskog narodnog pozorišta. Josif se na sceni prvi put našao sa samo pet godina, u "Madam Baterflaj", i to kao devojčica, ćerka Madam Baterflaj.

 

 

Mlada Hristina nije jedina umetnica u porodici. Njena starija sestra Jelisaveta Tatić Ćuturilo je čuveni kostimograf, a supruga je muzičara Nikole Čuturila.

 

- Sada kada imam sina, vidim koliko ono čime se roditelji bave direktno i nepopravljivo oblikuje interesovanja deteta. To je tako prirodno... Doktorska deca upisuju medicinu, deca pravnika postaju advokati... Uvek bilo i biće - izjavila je ranije Jelisaveta Tatić Čuturilo.

 

 

 

makonda-tracker