predrasude za njih ne važe

"Brena nije moja svekrva": Aleksandra Prijović iskreno o komplikovanim odnosima u porodici Živojinović

0

Da li snajka i svekrva mogu da budu u dobrim odnosima? 

foto: Instagram Printscreen / aleksandraprijovic
foto: Instagram Printscreen / aleksandraprijovic

Popularna pevačica Aleksandra Prijović često u medijima govori o svom privatnom životu, a ne krije ni u kakvim odnosima je sa porodicom svog supruga Filipa Živojinovića.

 

Uprkos svim predrasudama koje važe u našem društvu pojedini parovi i porodice na javnoj sceni pokazali su da može i drugačije. 

 

Naime, u porodici čuvene estradne umetnice Lepe Brene vladaju harmonični odnosi puni razumevanja i poštovanja. Iako mnogi smatraju Lepu Brenu svekrvom Aleksandra Prijović zaboravljaju da one zapravo nisu u tom odnosu. 

 

 

Upravo zbog toga je Aleksandra više puta isticala da zaprovo Brena nije njena svekrva, već Filipova majka, a prva supurga Bobe Živojinovića, Zorica Nakić.

 

- Meni je svekrva Filipova majka Zorica. Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek - rekla je ranije Prija, naglasiviši da sa Brenom i Bobom ima divan odnos.

 

Ona je rekla i da sa njom kao i sa Brenom ima odličan odnos i da se trudi da među njima uvek vlada sloga i poverenje.

 

 

Nije ovo jedini primer dobrih odnosa izmeđi snajke i svekrve u porodicama poznatih. Tu je takođe i Goca Božinovska sa svojom snajom Bojanom Rodić, suprugom njenog sina Mirka Šijana. One su oduvek negovale dobre odnose, a kada su u porodicu došli unučići, Gocinoj sreći nije bilo kraja.

 

- Ne volim da sugerišem nikome i da se mešam u tuđe odnose. Bojanu sam posavetovala samo da bude pametna i da čuva svog muža i brak. Rekla sam joj da u kući treba da bude kako ona kaže i, dokle god bude tako, brak će joj biti dobar. Mislim da sam ja bila previše fina i nisam dobila ništa, rekla sam joj da to sebi ne dozvoli, nego da gleda sebe i svog muža i decu - ispričala je ranije Goca i dodala:

 

 

- Bojana i ja stvarno imamo fenomenalan odnos, ona je jedno divno stvorenje. Ima neku specifičnu lepotu, lepa je kao anđeo. Kada ustane ujutro bez šminke, onako u pidžami, ne možeš da je se nagledaš - pričala je Goca.

 

 

makonda-tracker