očaravajući prizori

"30.000 evra za hotel, avionske karte i provod po Majamiju": Ovako Filip Živojinović i Aleksandra uživaju na odmoru

2

Naša popularna pevačica i njena porodica otišli su na zaslužen odmor nekoliko dana u Ameriku 

foto: Instagram / f.zivojinovic
foto: Instagram / f.zivojinovic

Sin poznate pevačice Lepe Brene, Filip Živojinović i njegova suprugra Aleksandra Prijović odlučili su da se malo opuste i uživaju u kratkom odmoru po Americi.

 

Oni su pre nekoliko dana otputovali u Majami, gde će provesti nekoliko dana, a Aleksandra nije odolela da detalje tog odmora ne podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Kako prenosi Blic, pevačica i njen suprug sa sinom Aleksandrom su otputovali u Ameriku i navodno su za ovo putovanje izdvojili 30.000 evra.

 

 

- Aleksandra je prošle godine bila među top tri najtraženije pevačice, nastupala je baš svakog vikenda. Zato je rešila da se posle dočeka časti luksuznim odmorom. Dugo je razmišljala gde da putuje, na kraju je odlučila da zbog Filipa odu u Ameriku, gde je on proveo deo života. Izdvojila je čak 30.000 evra za hotel, avionske karte i provod po Majamiju. Prošlog vikenda su stigli u Majami i smestili se u jedan luksuzni hotel - priča izvor blizak popularnoj pevačici.

 

Na ovo putovanje sa njima je krenula i Aleksandrina majka, koja će čuvati malog Aleksandra dok ona i Filip uživaju u Majamiju.

 

 

- Do Majamija se putuje više od 13 sati, a Aki je bio miran sve vreme i gledao je crtaće. A kad Aleksandra i Filip požele da sami odu u provod, o njemu će brinuti baka Borka - priča izvor i dodaje:

 

- Pevačica mi je rekla da joj je baš potreban odmor od posla, ali i od scenske šminke i odeće. Zato želi da se skroz opusti, pa će svaki dan ići na plažu i hotelski bazen, koji je na samoj obali. Uveče planira da ide u provod, ali se neće sređivati, rekla mi je da nije ponela nijedne štikle! Ako joj nešto zatreba, kupiće! Planiraju i da obiđu kuću koju imaju Živojinovići, ali će odmor ipak provesti u hotelu - kaže izvor blizak pevačici, što je ona i potvrdila:

 

Aleksandra Prijović i Filip su otputovali u Majami
Aleksandra Prijović i Filip su otputovali u Majami foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Otišli smo na odmor posle praznika. Zaslužila sam jer sam dosta radila. Filip, Aki, moja mama i ja uživamo u Majamiju! Volim toplo vreme, zato dane provodimo na plaži, a uveče idemo u šetnju i šoping!

 

Kako su se provodili pogledajte u galeriji koja sledi:

 

1 / 5 Foto: Instagram / aleksandraprijovic

 

 

makonda-tracker