nisu očekivali

Američka javost "okrenula leđa princu Hariju i Megan Markl"? Kraljevski par ISMEJAN na najbutalniji način

1

 Njihov napad na kraljevsku porodicu američki mediji su okarakterisali kao veliku podlost 

foto: EPA /  Remko de Waal
foto: EPA / Remko de Waal

Prema rečima istaknutog kraljevskog stručnog komentatora, princ Hari i Megan Markl izgubili su američku podršku kao rezultat svojih „podlih“ kritika kraljevske porodice.

 

- Vojvotkinja Megan Markl (41) možda neće ići na krunisanje kralja Čarlsa - kaže Anđela Levin, koja je napisala biografije vojvode od Saseksa i kraljice supruge Kamile.

 

- Mislim da se mnogima od njih to ne sviđa jer im je stalo do porodice i misle da su bili samo podli prema njima - rekao je Levin Majku Grejemu sa TalkTV-a.

 


- I takođe su dovoljno rekli o tome. Koliko puta možete da nastavljate i dalje i dalje, kritikujući ljude, a ne činite ništa pozitivnije - dodala je ona.

 

- Mislim da je Hari veoma uznemiren, nije ni slutio da javnost tako snažno reagovati. 

 

Njih dvoje su predmet podsmeha i u čuvenom crtanom filmu "South Park". 

 

Princ Hari i Megan Markl poslužili su kao inspiracija za najnoviju epizodu South Parka, a u svom prepoznatljivom stilu tvorci serije Trej Parker i Met Stoun nisu se nimalo suzdržavali.

 

 

Druga epizoda 26. sezone zove se Svetska privatna turneja, a glavne zvezde su "princ Kanade i njegova žena koji pokušavaju da pronađu privatnost i osamu u malom planinskom gradu.

 

- Ozbiljno me izluđuju. Dosta mi je slušanja o njima. Ali ne mogu da pobegnem od njih. Svuda su - viče uzrujani Kajl u trejleru nove epizode.

 

Njegov prijatelj Sten tada odgovara:

 

- Gledaj, Kajl, jednostavno nas nije briga za nekog blesavog princa i njegovu glupu ženu.


Ono što su svi mogli kao zaključak da donesu nakon što su odgledali epizodu ovog crtaća u kojem su princ Hari i Megan Markl glavne ličnosti jeste da se Amerika "odljubljuje" od otpadničkog kraljevskog para.

 

Kada su Netflik dokumentarni filmovi o princu Hariju i Megan Markl i vojvodovoj biografiji Spare izašli, gospođa Levin je dala svoje primedbe.

 

- Sa izdavanjem memoara "Spare" prošlog meseca, čini se da je sve manje podrške za Harija i Megan - rekla je ona tada. 

 

 

 

makonda-tracker