tuga

Održan pomen Nebojši Glogovcu: Među okupljenima Ćetković, Đuričko, supruga i ćerkica Sunčica

0

Povodom pet godina od smrti našeg poznatog glumca Nebojše Glogovca, uz prisustvo velikog broja kolega, održan je pomen na Novom groblju. 

Đuričko, ćerka Sunčica, žena Milica i Vojin Ćetković
Đuričko, ćerka Sunčica, žena Milica i Vojin Ćetković foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nebojša Glogovac je važio za jednog od najomiljenijih i najboljih glumaca u svoje generacije, a brojne njegove uloge ostale su kao uspomena.

 

Ovaj velikan našeg glumišta kupio je srca publike i kao Gavrilo u Porodičnom blagu, ali i kao povratnik sa ratišta u Ubistvu sa predumišljajem, taksista i policajac u Kenguru i Munjama, dok se njegova uloga u Ustavu Republike Hrvatske smatra neprevaziđenom.

 

Nakon borbe sa kancerom pluća naš slavni glumac preminuo je u 49. godini života 9. februara 2018. godine, pa su se danas na petogodišnjem pomenu na Novom groblju okupile kolege i prijatelji da mu odaju počast.

 

Među okupljenima bilo je dosta kolega. Došao je Vojin Ćetković, inače Nebojšin kum na njegovoj svadbi sa prvom suprugom Minom, sa kojom ima dvojicu sinova Miloša i Gavrila.

 

Udovica Milica i ćerkica Sofija
Udovica Milica i ćerkica Sofija foto: Stefan Stojanović

Tu je bio i Nikola Đuričko, koji je zajedno sa Ćetkovićem, stajao odmah pored Glogovčeve udovice Milice i njihove ćerkice Sunčice.

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Da odaju počast svom prerano preminulom kolegi došli su Bojan Dimitrijević, najpoznatiji po ulozi Pikca u Vratiće se rode, Bojana Stupljanin, Jelena Đokić, bivša supruga Svetozara Ćetkovića, Milena Predić, Nada Šargin....

 

Vojin Ćetković
Vojin Ćetkovićfoto: Stefan Stojanović

Otac Nebojše Glogovca sveštenik Milovan, kao i brojni drugi prijatelji i poštovaoci lika i dela našeg proslavljenog glumca.

 

 

makonda-tracker