divne uspomene

Sa lepom slikarkom Minom dobio je dvojicu sinova: Upoznajte prvu suprugu Nebojše Glogovca, sa kojom je proveo 18 godina

0

U medijima se godinama spekulisalo zbog čega je došlo do kraha ljubavi, ali tu informaciju nikada nisu želeli da otkriju.

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Proslavljeni srpski glumac Nebojša Glogovac svojim stvaralaštvom ispisao je jednu eru domaće kinemtografije, a iza sebe ostavio je troje dece koja će nastaviti putem kojim je hrabro koračao.

 

Dramski umetik je veoma mlad odlučio da oženi svoju prvu ljubav po imenu Mina, a brak su sklopili 1996. godine, kada je Nebojša počinjao svoju profesionalnu karijeru.

 

Samo godinu dana pre venčanja reditelj Gorčin Stojanović ponudio mu je ulogu u filmu "Ubistvo s predumišljajem", a ovo ostvarenje bilo je prava uvertila za buduće uloge koje su osvojile publiku širom regiona.

 

Prva Glogovčeva supruga je po  zanimanju akademska slikarka, a tokom zajednice dobili su dvojicu sinova - Gavrila i Miloša, a glumac nikada nije krio da mu je žena bila najveća podrška.

 

Na venčanju im je kumovao Nebojšin kolega i prijatelj Vojin Ćetković. Mnogi do sada nisu imali priliku da vide Minu u javnosti, naročito nakon razvoda.

 

U medijima se godima spekulisalo zbog čega je došlo do kraha ljubavi slikarke i glumca, a ono što je sigurno jeste da su i nakon rastanka ostali u dobrim odnosima.

 

Njegov razvod od Mine nema nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina, i jednostavno više nije išlo, nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odluci da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica ― rekao je pre nekoliko godina izvor za "Pink.rs".

 

Nebojša je potom upoznao novinarku Milicu sa kojom je dobio naslednicu Sunčincu, a posednje godine života proveo je u idiličnom braku.

 

Glumac je preminuo 9. februara 2018. godine, nakon hrabre borbe sa dugom i teškom bolešću.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker