ljubav je presudila

U Americi ima restoran, a ovde je poznata kao Jagodica Bobica: Ovo niste znali o glumici koja vas zasmejava svako veče

1

Ona igra jednu od glavnih uloga u novoj humorističkoj seriji koja je odnedavno počela sa emitovanjem.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Nedavno je počela sa emitovanjem serija Lako je Raletu, rađena po ugledu na američki sitkom Svi vole Rejmonda. Iako je tek pušteno nekoliko epizoda, čini se da je publika zadovoljna i da će uživati u narednih mesec dana koliko će trajati sitkom.

 

Raleta igra popularni glumac Andrija Milošević, dok njegovu suprugu Ivanu tumači Maša Dakić. Ona se svakodnevno bori sa detinjastim mužem, njegovim roditeljima i svime što nosi svakodnevni život jedne prosečne porodice.

 

Ova glumica ima posebno zanimljiv životni put, a iako je svoje planove usmerila ka Americi, gde i živi, ima vremena i za projekte u Srbiji.

 

Maša je rodom iz Pančeva, a u Njujorku vodi restoran "Kafana" sa svojim suprugom. Ljubav prema filmu i glumi neguje kroz saradnju sa Tribeca Film Festivalom koji se održava na Menhetnu.

 

Maša je više puta živela u Americi pre nego što je rešila u potpunosti da se preseli, a o tome je i govorila u jednom intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Plus Radio (@plusradio.us)

- Imam odnos sa Njujorkom duže nego što živim u njemu i oduvek sam verovala da ovde mogu da imam bolji i kvalitetniji život. Za vreme bombardovanja, 1999. godine došla sam u Njujork i u srpskoj crkvi Svetog Save upoznala sam Veru. U tom trenutku, ta potpuno nepoznata žena, izrazila je želju da me odvede u školu u koju ide i njena ćerka, kako bih ja provodila vreme sa svojom generacijom. Upisala me je u jednu od prestižnih privatnih škola koja se zove „Filston“ i omogućila mi jedno američko iskustvo kojeg se i dan danas sećam sa oduševljenjem, a koje je obojilo moj odnos prema Americi. Nakon tog letnjeg polugodišta, ostala sam još pola godine i pohađala državnu školu, da bih se onda vratila u Pančevo, završila gimnaziju i upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon završenog fakulteta, vratila sam se u Njujork gde sam provela dve godine na Lee Strasberg Institutu, a onda sam sa tim novim znanjem opet otišla u Beograd i narednih sedam godina igrala u pozorištima i na filmu. Najzad, krajem 2014-e sam odlučila sam da se trajno preselim u Ameriku jer je Coja, koji je sada moj muž, živeo u Njujorku, tako da je na kraju ljubav bila odlučujući faktor.

Maša je, između ostalog, pozajmljivala glas za serijal Teletabisi, Pokemoni, Jagodica Bobica, Ledeno doba i mnogi drugi. Jednom je ispričala anegdotu vezanu za omiljeni crtani mnogim devojčicama, Jagodicu Bobicu.

 

- Jednom sam se vozila taksijem i pričala sam sa tatom telefonom. Kada sam završila razgovor taksista me je pitao: „Da niste vi možda Jagodica Bobica?“. Meni je prijalo što je prepoznao moj glas i ponosno sam rekla da jesam, a on me ljubazno zamolio da do kraja vožnje ne progovaram. Zatim je objasnio da njegova ćerka samo to gleda po celi dan i da je zbog "Jagodice Bobice" propustio i fudbalska prvenstva i košarkaške utakmice i ne može više da sluša moj glas. Međutim kada smo stigli na odredište, on nije hteo da mi naplati vožnju tako da se sve lepo završilo.

 

 

makonda-tracker