mnogi strepe od nje

Pogledala ga je dok je ŠPIJUNIRALA njegove ORGIJE, a on se učtivo zahvalio: Pamela Anderson otkrila TAJNU ČUVENOG GLUMCA

0

Čuvena glumica Pamela Anderson u svojim memoarima otkrila je pikanterije o poznatim ličnostima na koje niko nije ostao ravnodušan 

foto: EPA /  FOTO-KERSCHI.AT/WERNER KERSCHBAU
foto: EPA / FOTO-KERSCHI.AT/WERNER KERSCHBAU

Najpoznatija plavuša na planeti, glumica Pamela Anderson uskoro će objaviti memorare u kojima tvrdi da  će otkriti brojne pikanterije poznatih iz Holivuda.

 

Jedna od njih tiče se poznatog glumca Džeka Nikolsona u čijojo kući je videla scenu koja je mnoge zaprepastila. Ona tvrdi da je "naletela" na Džeka Nikolsona dok je vodio ljubav sa dve devojke u kupatilu svoje Plejboj vile.

 

- Gospodin Nikolson je bio sa dve prelepe žene - rekla je ona, pa je dodala:

 

- Kikotali su se i ljubili dok su se uvijali uza zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala, sagnula se preko lavaboa da popravim sjaj za usne. Pokušavala sam da ne gledam, ali nisam mogla da izdržim i on je uhvatio moj pogled u ogledalu. Pretpostavljam da ga je to dovelo do "cilja", jer je baš tada napravio smešnu buku, osmehnuo se i rekao: „Hvala, draga“ - ispričala je Pamela.

 

Najpoznatija plavuša na svetu podelila je svoja  iskustva i zaprepastila svet
Najpoznatija plavuša na svetu podelila je svoja iskustva i zaprepastila svet foto: CBS / Planet / Profimedia

 

Govoreći dalje o tom vremenskom periodu u svom životu, Anderson je rekla da je tada bila potpunno slobodna. Bilo je puno umetnika, filantropa, intelektualaca, lepih žena. Bilo je to zaista sjajno iskustvo - rekla za Varieti.

 

U međuvremenu, Anderson je nedavno priznala da je njen bivši Tomi Li pokušao da je uteši nakon što je prošle godine emitovana Huluova serija Pam & Tomi – koja je usledila nakon skandala sa seksom bivšeg para i snimljena bez njihovog pristanka.

 

- Sećam se da mi je Tomi napisao poruku u kojoj je rekao: „Ne dozvoli da te ovo boli kao prvi put“, jer je čuo od dece da mi je mučno da ponovo kroz sve to prolazim. Mislim da nije verodostojno prikazano i ne želim to više da gledam - ispričala je Pamela.

 

Pamela je vodila buran život, a mnoge poznate ličnosti strepe od njenih memoara
Pamela je vodila buran život, a mnoge poznate ličnosti strepe od njenih memoara foto: Profimedia

 

Ipak, dodala je da nema ništa protiv zvezda Lili Džejms i Sebastijana Stena, rekavši:

 

- Mislim da je teško igrati nekoga kada nemaš pred soboom celu sliku. Nemam ništa protiv Lili Džejms. Mislim da je prelepa devojka i da je samo radila svoj posao. Ali ideja da se cela stvar desi bila je zaista porazna za mene - bila je iskrena Andersonova.

 

 

makonda-tracker