iznenađenje

Za 13 GODINA to nije učinio zbog Žizel Bundšen: Tom Brejdi doneo najvažniju odluku, a svi veruju – ZBOG NOVE DEVOJKE

0

Sportista Tom Brejdi i manekenka Žizel Bundšen su se razveli, kako su pisali mediji, zbog Brejdijevog vraćanja u sport iako je najavio da će otići u penziju i posvetiti se porodici.

Tom Brejdi objavio da ide u penziju.
Tom Brejdi objavio da ide u penziju.foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Američki kvoterbek iz NFL-a Tom Brejdi, koga mnogi nazivaju najvećim kvoterbekom ikada u ovom sportu, po drugi put je objavio da se povlači i da odlazi u penziju.

 

On je objavio video na društvenim mrežama u kojem je potvrdio velike vesti.

 

– Dobro jutro svima, odmah ću preći na suštinu. Idem u penziju. Zauvek.
nam da je prošli put sve to izazvalo veliku gužvu i kada sam se probudio jutros pomislio sam – samo ću pritisnuti dugme za snimanje i javiću prvo vama. Samo jednom možeš sa toliko emocija da odeš u penziju, a ja sam to već iskoristio prošle godine. Hvala vam svima mnogo. Svakome od vas – rekao je Brejdi i dodao:

 

– Mojoj porodici, prijateljima, saigračima, rivalima. Mogao bih tako da nabrajam zauvek. Hvala vam što ste mi omogućili da živim svoj san. Ne bih promenio ni jednu jedinu stvar. Volim vas sve –


Ova najava dolazi godinu dana otkad je Brejdi prvi put objavio da se povlači iz sporta, pa se predomislio nekoliko nedelja kasnije.

 

Međutim, ono što je izazvalo sada veliku pažnju jeste što njegovo povlačenje dolazi nekoliko meseci nakon razvoda od manekenke Žizel Bundšen, sa kojom je bio 13 godina u braku.

 

Kako su prenosili strani mediji, kamen spoticanja je bila upravo odluka sportiste da se ipak vrati sportu u trenutku kada je Žizel Bundšen želela da se zajedno posvete porodici i provode više vremena zajedno.

 

To je prevagnulo, te je manekenka podnela zahtev za razvod braka

 

Nakon razvoda i teškog perioda, Tom Brejdi je, prema pisanju medija, našao ljubav u slovačkoj infuenserki Veroniki Rajek.

Njihova još uvek nepotvrđena ljubavna priča je počela kada je ona na svom Instagram profilu objavila fotografiju u Brejdijevom dresu i napisala da ga voli.

 

–  Videla sam legendu i ako me neko ponovo pita da li volim Brejdija, da, volim ga, i pokažite mi nekoga ko ne voli - napisala je influenserka.


Iako se tada slavni sportista nije oglasio mediji su veoma brzo preplavljeni vestima o tome da su Veronika i Tom već u vezi, a ako je istina očigledno je da im je mnogo lepo čim je Brejdi odlučio da uradi nešto što nije mogao ni zbog svoje porodice.

 

 

makonda-tracker