anegdota

"Morala sam da se pridržim da NE PADNEM": 40 godina mlađi sportista očarao legendarnu lepoticu

2

Glumica Džejn Fonda (85) je priznala da je morala da su joj kolena zaklecala kada ga je ugledala

Pred glumicom Džejn Fondom je dugačak period oporavka
Pred glumicom Džejn Fondom je dugačak period oporavka foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Iza glumice Džejn Fonde (85) je teška godina. Naime, ona je u septembru 2021. godine objavila na svom Instagram profilu da joj je dijagnostikovan Non-Hočkin limfom i da je započela hemioterapiju.

 

– Dragi prijatelji, moram sa vama da podelim nešto privatno. Dijagnostikovan mi je Non - Hočkin limfom i započela sam hemioterapiju. Ovo je rak koji je veoma izlečiv. 80 posto ljudi ga preživi, pa me to čini srećnom– napisala je ona.

 

Međutim,da je vredno nastavila da radi govori i sportska komedija "80 For Brady" koju je producirao Brady's 199 Productions, a u kojoj glumi sa Lili Tomlin, Sali Fild i Ritom Morenom i koja će se ove godine pojaviti u bioskopima.

 

U njoj se pojavljuje i proslavljeni igrač američkog fudbala Tom Brejdi.

Kako je Fonda priznala, bila je pod velikim utiskom nakon što je upoznala Brejdija tokom premijernog prikazivanja filma na Međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu.

 

Ušao je u moju prikolicu i kolena su mi zaklecala. Morala sam da se pridržim za nešto da ne padnem. Jednostavno je predivan – rekla je. 

 

Osim njegovog izgleda, Fondu je oduševilo i Brejdijevo ponašanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

–  Bio je mnogo ljubazan i predstavio nam se kao da ne znamo ko je. I pravi je džentlmen. Imala sam jednu od onih ogromnih fudbalskih majica jer je moj nećak veliki obožavatelj, na koju je Tom napisao poruku za mog nećaka i sada je ta majica uramljena u njegovom domu. Tom jednostavno ima tako dobre manire. Moram priznati da me je zapanjio – rekla je.

 

Podsetimo, i za Toma Brejdija je prošla godina bila teška na ličnom planu. Nakon 13 godina braka, Tom Brejdi se krajem 2022.godine razveo od Žizel Bundšen. 

 

Žizel i Tom imaju dvoje dece - sina Bendžamina (12) i ćerku Vivijan Lejk (9), ali su zajedno odgajali i Tomovog sina Džona Edvarda (15) kojeg je sportista dobio u braku sa bivšom suprugom Bridžet Mojnhan.

 

–Sve je dogovoreno oko imovine i sporazumnog razvoda. Žizel i Tom su se dogovorili da će starateljstvo nad decom biti zajedničko – rekao je izvor za Pipl.

 

makonda-tracker