romansa na pomolu

Na mesto zanosne Žizel došla nova LEPOTICA: Tom Brejdi najlepšu manekenku zamenio influenserkom iz našeg komšiluka

0

Čim su je ugledali mnogi su primetili da dosta liči na njegovu bivšu ženu 

foto: Instagram
foto: Instagram

Kada je objavljeno da se najlepši par na svetu razvodi svi su bili u šoku. Ipak, njih dvoje su brzo nastavili da žive svoje živote i sada je već izvesno da je svako pronašao neki svoj put. 

 

Lepa Žizel Bundšen nedavno je "uhvaćena" sa svojim džiu-džicu instruktorom Joakimom Valenteom, a sada, reklo bi se i Tom uzvraća udarac.

 

Strani mediji su preneli da je Tom pronašao novu devojku, koja je iz Slovačke. Naime, Tom Brejdi je navodno u vezi sa influenserkom iz Slovačke, Veronikom Rajek.

 

Ljubavna priča između čuvenog fudbalera i lepe Veronike (26), počela je kada je ona na svom Istagram profilu objavila fotografiju u Brejdijevom dresu i napisala da ga voli.

 

- Videla sam legendu i ako me neko ponovo pita da li volim Brejdija, da, volim ga, i pokažite mi nekoga ko ne voli - napisala je influenserka.


Iako se tada slavni sportista nije oglasio mediji su veoma brzo preplavljeni vestima o tome da su Beronika i Tom već u vezi.

 

 

Da podsetimo, čuveni supermodel Žizel Bundšen američki fudbaler Tom Brejdi stavili su tačku na svoj brak, jer fudbaler nije hteo da prihvati odlazak u peniziju, što je bio glavni zahtev njegove supruge kako bi ostala sa njim.

 

Do tada slavna manekenka mu je bila velika podrška u karijeri, ali kad je shvatila da je on fokusiran isključivo na posao, rešila je da ga napusti.

 

- Rastali smo se i iako je, naravno, teško proći kroz ovako nešto, zahvalna sam i srećna zbog vremena koje smo proveli zajedno i uvek ću Tomu želeti sve najbolje. Moj prioritet su naša deca -  izjavila je Žizel jednom prilikom. 

 

 

 

 

makonda-tracker