SNAŠAO SE

Ronaldo IZNENADIO REAKCIJOM fanove: Izvadili su telefone da ga slikaju, a on je uradio nešto što NIKO nije OČEKIVAO

1

Reakcija Kristijana Ronalda nakon što su ga fanovi snimili u restoranu iznenadila je sve prisutne 

foto: Instagram / Kristijano Ronaldo
foto: Instagram / Kristijano Ronaldo

Pre nekoliko dana proslavljeni fudbaler Kristijano Ronaldo otišao je sa svojom suprugom Georginom  Rodriguez restoran kako bi proslavili njen 29. rođendan, a ono što ga je sačekalo oduševilo je sve.

 

Čim je ušao u restoran okružen svojim telohraniteljima, svi su izvadili svoje telefone i počeli da fotografišu ili snimaju.

 

Kao odgovor, Ronaldo je sam izvadio svoj mobilni i počeo da snima video kako ga fanovi snimaju, pre nego što se nasmejao i otišao.

 

 

Pre nekoliko nedelja španska influenserka je obradovala Ronalda skupocenim automobilom, a za sada nije poznato kakav poklon je njoj kupio slavni Portugalac.

 

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste činjenica da se večera koja je trebala da bude njena, veče u kojem je ona trebala da bude zvezda potpuno propalo. Ronaldo je jednostavno zasenio svoju devojku. 

 

Za ovu priliku Georgina je obukla pripijenu belu haljinu koja je naglašavala njene obline.

 

 

Slavila je okružena porodicom i prijateljima, a strani mediji su preneli kako manekenka i fudbaler nisu ušli u restoran u isto vreme. Prva je stigla slavljenica s decom. Imala je ozbiljan izraz na licu, gunđajući pritom.

 

Potom je došao Ronaldo s prijateljima. To je očito zasmetalo Georgini jer je fudbaler bio u centru pažnje i svi su fotografisali njega, dok je ona pala u drugi plan. Brojni obožavatelji su čekali Kristijana, pa su ga nakon završetka proslave zasuli molbama za fotografisanje i autograme. Tada je manekenka još jednom bila u njegovoj senci.

 

Reakciju Kristijana Ronalda možete da pogledate u videu koji sledi:

 

 

makonda-tracker