biće joj potrebna i viza

Za druge greh i prekršaj, njima - DOZVOLJENO: Saudijska Arabija dopušta Ronaldu i Georgini da KRŠE stroga pravila?

0

Kristijano Ronaldo je potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala i za dve godine će zaraditi 400 miliona evra.

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo
Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldofoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo, na zalasku karijere je rešio da fudbal igra iz zadovoljstva, pa je spojio lepo i korisno i prihvatio ponudu koja je došla iz Saudijske Arabije.

 

Ugovor koji je potpisao je svetska tema danima, a s obzirom na to da se radi o stotinama miliona i periodu od dve godine, fudbaler je već pronašao i luksuznu palatu u kojoj će živeti sa porodicom.

 

Poznato je da su pravila u tom delu sveta znatno drugačija nego u Evropi, pa je, između ostalog, zabranjen zajednički život parovima koji nisu zvanično u braku. Kristijano i Georgina uživaju u ljubavi, ali se još uvek nisu venčali, tako je ovo jedan od potencijalnih problema njihovog boravka u toj zemlji.

Međutim, saudijski advokati su rekli španskoj novinskoj agenciji kako će "zažmuriti" na nekoliko velikih zvezda koje će privremeno boraviti u njihovoj zemlji.

 

Anonimni advokat je dodao i da su vlasti odnedavno prećutno prestale da gone ljude koji žive u vanbračnoj zajednici, ali to se odnosi samo na poznate ličnosti i isključivo za strance.

 

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo
Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldofoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Ipak, ovo ne znači da Georgini neće biti potrebna viza za boravak u Saudijskoj Arabiji.

 

Podsetimo, ona je već duže vreme u skladnoj vezi sa fudbalerom i majka je dvoje dece. Georgina je često na meti komentara, a na proteklom Mundijalu je javno osudila selektora portuglaske reprezentacije koji je Ronalda držao na klupi i poručila mu da je doneo pogrešnu odluku.

 

 

makonda-tracker