(FOTO)

Dijamanti, LAŽNI HIDŽAB i SPORAN DETALJ: Georgina Rodrigez u Saudijskoj Arabiji POMERILA granice tradicije

0

U Saudijskoj Arabiji je održana Joy Awards dodela nagrada posvećena kreatorima zabave u arapskom svetu.

Georgina Rodrigez na crvenom tepihu u Saudijskoj Arabiji
Georgina Rodrigez na crvenom tepihu u Saudijskoj Arabijifoto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Najvećem modnom događaju u Saudijskoj Arabiji je prisustvovala i Georgina Rodrigez, izabranica fudbalera Kristijana Ronalda.

 

Georgina i Ronaldo su u proteklom periodu bili glavna tema medija zbog njegovog potpisavanja najvećeg ugovora u istoriji fudbala u vrednosti od 400 miliona evra, za dve godine u jednom arapskom klubu.

 

Ona se na crvenom tepihu pojavila u tamnoplavoj kreaciji tuniskog kreatora Alija Karuija.

- Opet smo uspeli sa mojom predivnom prijateljicom i muzom Georginom. Hvala mom timu koji je omogućio da se ovo dogodi u manje od 24 sata - napisao je kreator na svom Instagram profilu.

 

Georgina je po komentarima mnogih bila najbolje odevena žena na crvenom tepihu. Ona je odabrala haljinu bez rukava sa naglašenim strukom i jako velikim prorezom sa strane. Detalj koji je posebno privukao pažnju je marama koja podseća na hidžab, a za koju se pretpostavlja da ju je ponela u znak poštovanja prema Saudijskoj Arabiji. Međutim, kombinacija hidžaba i velikog proreza se baš ne viđa svakodnevno u Arabiji.

Ona je sve upotpunila dijamantskim ogrlicama i naušnicama, ali i rukavicama koje idu sve do lakta.

 

Na pomenutom događaju je bila i Sofija Vergara, koju je Georgina uspela da zaseni ovim neobičnim modnim izdanjem.

Podsetimo, Georgina se trenutno privikava na život u Al Nasru, ona i njena porodica žive u luksuznoj palati u naselju koje je rezervisano samo za ljude sa zapada, tako da nemaju nikakvog dodira sa strogim pravilima koja vladaju u Arabiji.

 

 

makonda-tracker