(FOTO)

Torta na 3 sprata i GLAMUR u porodičnoj palati s vodopadom: Georgina Rodrigez PROSLAVILA ROĐENDAN u Saudijskoj Arabiji

0

Fudbaler i njegova verenica uživaju u luksuzu koji im je pružen u Saudijskoj Arabiji.

Georgina Rodrgiez slavi rođendan
Georgina Rodrgiez slavi rođendanfoto: Ronda CHURCHILL / AFP / Profimedia

Kristijano Ronaldo je proteklih dana bio u centru pažnje kada je potpisao najskuplji ugovor u istoriji fudbala. On će naredne dve godine provesti u saudijskom Al Nasru gde će za taj period dobiti čak 400 miliona evra.

 

Dugo se pisalo o prelasku njegove porodice u Saudijsku Arabiju, a ono što je mnoge zanimalo jeste kako će se oni uklopiti u stroga pravila koja tamo vladaju, naročito jer Ronaldo i Georgina nisu zvanično u braku. Međutim, kvart u kom žive je u potpunosti podređen evropskoj kulturi.

 

Nedavno je Georgina prisustvovala i prvom događaju u Saudijskoj Arabiji i tom prilikom je neke oduševila, a neke iznervirala svojim modnim izdanjem, a ovog puta je u porodičnoj vili proslavila 29. rođendan.

 

Sve je bilo organizovano do detalja, a najveću pažnju je privukla ogromna torta na tri sprata, čime se Georgina pohvalila i na Instagramu.

- 29 godina okružena ljudima koje volim svim srcem. Neizmerno zahvalna bogu na svemu. Hvala svima na čestitkama punim ljubavi - napisala je ona na Instagramu.

 

Georgina je za ovu priliku odabrala usku belu haljinu sa dugim rukavima, koju je uklopila sa svetlim salonkama i sve vreme nasmejano pozirala sa svojom porodicom.

 

Podsetimo, njihova ljubavna priča je počela 2017. godine u Gucci radnji u kojoj je Georgina radila kao asistent prodaje i tom prilikom upoznala fudbalera.

 

 

makonda-tracker