nimalo plemićki, zar ne?

Kejt i njena deca prkose strogim pravilima na divan način: Više puta je kršila tradiciju, ali ovo kraljica neće moći da preboli

0

Princ Čarls, a kasnije i njegovi sinovi princ Vilijam i princ Hari u detnjistvu su mogli samo da sanjanju o onome u čemu Džordž i Šarlot uživaju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Udajom za princa Vilijama, Kejt Midlton se odrekla karijere, članstva u političkoj stranci, kao i svog prava na glasanje. Ima niz obaveza koje mora da izvršava, ali jedno pravilo odbija da sledi.

 

Preterano ili neophodno? Princ Džordž kreće u školicu, a glavni problem je - BEZBEDNOST kraljevske porodice (ANKETA)

 

Naime, vojvotkinja od Kembridža je odlučila da odgaja svoju decu prema svojim pravilima.

 

Princ Džordž i princeza Šarlot u javnosti uvek izgledaju besprekorno, poput malih anđelčića, ali u privatnim trenucima ne drže se kraljevskih pravila.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Kad su kod kuće u Kensingtonskoj palati sa svojom mamom, dozvoljeno im je trčanje po blatu, jahanje ponija i druge manje uredne aktivnosti koje se ne sviđaju britanskoj kraljici.

 

U čemu je trik: Zašto maleni princ Džordž uvek nosi šorts? (FOTO)

 

Kraljevski par želi da njihovi mališani odrastu kao i svako drugo dete na svetu. Princ Vilijam je nedavno priznao i da su napravili svesnu odluku da se odmaknu od stereotipnog odgoja dece u britanskoj monarhiji gde su emocije sporedna stvar.

 

Upravo zato upisali su princa Džordža u školu Tomas Batersi, koja se zalaže za akademsku izuzetnost, ali i za emotivno zdravlje i ljubaznost svojih polaznika.

 

 

makonda-tracker