PONOSAN

Miloš Biković ovo RETKO radi, a sada nije mogao da ODOLI: Popularni glumac nasmejao fanove simpatičnom porukom

0

Naš proslavljeni glumac povremeno podeli sa pratiocima detalje iz privatnog života, a ovaj trenutak je dirnuo mnoge 

foto: Instagram / bikovic
foto: Instagram / bikovic

Poznati glumac Miloš Biković jedno je od trenutno najpoznatijih glumačkih imena ne samo u Srbiji, već i širom njenih granica.

 

Uprkos tome što su sve oči javnosti uprte u njegov privatni život on samo povremeno deli neke pikanterije i to najčešće sa svojom devojkom.

 

Ipak, sada je situacija bila malo drugačija... Naime, i ovog puta glumac je bio u društvu jedne lepe mlade dame, a ono što su se svi na prvi pogled zapitali jeste ko je u pitanju i u kakvim su odnosima.

 

 

Uz fotografiju Biković je napisao post koji je razjasnio nedoumicu. 

 

Ponosan sam sto sam tako lep stric, pametan, mlad, živeo u inostranstvu, i danas punim 18 godina. Postao sam mlada žena. Svaka mi čast. Ponosim se mnome. Ovo pored je Julija. Ona mi svojim postojanjem omogućava da budem ovako skroman stric.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Na osnovu njegovih reči možemo da zaključimo da je nepoznata devojka na fotografiji zapravo njegova bratanica. Nakon ove objave usledio je niz interesantnih komentara, a duhovitost našeg poznatog glumca još jednom ga je dovela u centar pražnje medija. 

 

Miloš je osim po odličnoj glumi, naročito među kolegama, poznati i po izuzetnom smislu za humor, pa ne iznenađuje što je i ovu priliku iskoristio kako bi se našalio i izazvao oduševljenje među svima koji ga vole.

 

 

 

makonda-tracker