Dugo je nema u javnosti

Bila je prva ljubav Miloša Bikovića: Brankica Sebastijanović uživa u vezi s drugim poznatim glumcem

0

Miloš i Brankica su svojevremeno mnogima bili jedan od omiljenih mladih glumačkih parova.

Brankica Sebastijanović
Brankica Sebastijanovićfoto: Instagram / sebastijanovicbrankica Screenshot

Biković danas važi za jednog od najvećih zavodnika među našim glumcima, a njegova prva devojka za koju je javnost saznala bila je Brankica Sebastijanović.

 

 

Oni su u vezi od nekoliko godina bili početkom prošle dekade, a pažnju medija je u jednom momentu dosta privukao jedan podatak o njihovoj ljubavi. Naime, medij su tada pisali da i pored duge veze oni nisu imali odnose i da te stvari čuvaju za brak.

 

 

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše – rekla je svojevremeno Brankica, koja je tada podsetila i je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

 

 

Mediji su tada pisali i da je Bikovićev stariji brat Mihailo otišao u manastir i da se zamonašio još dok je Miloš imao šest godina. Pa su tu našli vezu sa vrednostima kojih su se Miloš i Brankica držali.

 

 

- Seksualnost je privatna stvar i tako treba da ostane. Ponavljam da je svako svođenje ličnosti na njegovu seksualnost čista degradacija - ispričao je tada desetak godina mlađi Biković.

 

 

Iako posle te cele priče niko nije očekivao da njihova ljubav prestane, to se ipak desilo. A od tada Miloš je veoma prisutan u javnosti i medijima, dok se Brankica malo pritajila i njen privatan život predstavlja pravu zagonetku.

 

 

Međutim, sada, ako je verovati fotografijama sa Instagrama, i ako se po njima da zaključiti – Brankica već neko vreme uživa u ljubavi sa jednim našim glumcem, piše Blic. Naime, njih dvoje imaju više zajedničkih slika i na njima se čine prilično intimni.

 

 

U pitanju je Dušan Matejić, koji je zapravo multi-talentovani umetnik. Osim što se bavi glumom, ovaj mladi artista je svoju kreativnost pokazao i kroz svoje zbirke pesama Nemir sivog perja” (2009) i „Pesme” (2018), ali i kao stručni saradnik na Katedri za glumu Fakulteta dramskih umetnosti.

 

 

 

makonda-tracker