skup francuski hotel

Noćenje u sobi od skoro 1.000 dolara, ogromni bazen i teretana: Ovako je Miloš Biković proslavio svoj 35. rođendan

0

Čini se da naš mladi glumac ne štedi kada je odmor u pitanju 

foto: Instagram / bikovic
foto: Instagram / bikovic

Jedan od naših najuspešnijih mladih glumaca Miloš Biković proslavio je svoj 35. rođendan u društvu svoje devojke Ivane Malić u prestižnom francuskom skiijalištu Le Refuge de Solaise.

 

Njih dvoje su nekoliko dana boravili u veoma skupom i luksuznom hotelu i dok su preko dana uživalu u svim čarima koje nudi sneg i skijanje, veče je bilo predodređeno za maksimalno uživanje. 

 

Čini se da Miloš nije mario za cenu kada je njegov ovogodišnjih zimski odmor u pitanju, pa smo na Bookingu mogli da vidimo da je jedna noć u hotelu u kojem je Biković boravio sa svojom devojkom koštala skoro 1.000 eura

 

 

S obzirom koliko je u protekloj godini naporno radio ne iznenađuje činjenica da je poželeo da sa svojom lepšom polovinom provede nekoliko dana u popularnom skijalištu i uživa svim čulima. 

 

Nakon veoma naporne protekle godine ovo je način da naš perspektivni glumac "napuni baterije" za nove podvige koji su pred njim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Čini se da je pronašao i osobu koja mu je dovoljno važna i sa kojom želi da podeli sve, pa je i Ivana uživala svim čulima.

 

Ona je na svom Instaram profilu podelila nekoliko fotografija i time potvrdila da je sa svojim dečkom u prestižnom skijalištu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

I sam Miloš je nekoliko njihovih fotografija okačio na Instagram i samo možemo da kažemo - prelsatki su.

 

Pogledajte kako izgleda hotel u kojem su uživali Ivana Malić i Miloš Biković.

 

 

makonda-tracker