STRAVIČNA SUDBINA

Dečko ju je SILOVAO 8 sati, a potom POLIO KISELINOM: Misica koja je preživela pakao je živi dokaz da ČUDA postoje

0

Ona je bila na vrhuncu karijere onda kada je njen dečko platio profesionalnca da je polije kiselinom.

Kejti Pajper o jezivom iskustvu koje je doživela
Kejti Pajper o jezivom iskustvu koje je doživelafoto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Misica i manekenka na vrhuncu karijere, koju su svi voleli, Kejti Pajper, doživela je stravičnu sudbinu kada je njen dečko rešio da joj oduzme sve ono što je imala.

 

On je unajmio profesionalca koji je imao zadatak da je polije kiselinom, sve zbog jezivog naleta ljubomore. Nakon toga, njena koža lica je bila potpuno otopljena, kosti oštećene, a na jedno oko je izgubila i vid.

 

Da tragedija bude još gora, ovo je bio kraj osvete koja je imala još gori početak. Malo pre polivanja kiselinom, Danijel ju je silovao osam sati i zlostavljao, a koliko je napad bio brutalan govori i snimak koji se i danas nalazi na Jutjubu.

Kejtin napadač je mirno išao sve dok nije naišao na nju i polio je, ona je u panici utrčala u prvi kafić gde su joj gosti pomogli. Povrede su bile jezive, a manekenka je izgledala strašno i godinu dana nakon izlaska iz bolnice. 

 

Sve do danas, imala je preko 400 operacija, a poslednja u nizu je urađena na desnom kapku i prošla je dobro.

 

Kejti Pajper nakon operacije
Kejti Pajper nakon operacijefoto: PIC. SUPPLIED BY PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

- Sećam se vremena kada nisam želela nikog da vidim niti sam želela da mene iko vidi. Sećam se koliko sam plašila ljudi, posebno muškaraca. Strahovala sam od celog sveta. Sećam se da je tada razgvoor o ovoj traumi bio nemoguće misija - rekla je Kejti jednom prilikom.

 

Kejti Pajper nakon napada
Kejti Pajper nakon napadafoto: Craig Hibbert / dmg media / Profimedia

Trebalo joj je dosta vremena da počne da govori o tome, ali je svojim postupcima pokazala da je borac pruživši podršku svim ženama koje su preživele neki vid nasilja. 

Kejti je danas srećna i uspešna žena, čak je pronašla sreću i u ljubavi, pa je od 2017. godine u braku sa Ričardom Džejmsom Satonom, sa kojim ima i dve ćerke. Njen napadač je pronađen brzo nakon tragedije i osuđen je na doživotnu robiju.

 

 

makonda-tracker