(video)

Zbog jedne izjave CELA ARENA je prasnula u smeh: Intervju Jelene Dokić sa Novakom Đokovićem o kom govori cela planeta

0

U toku je Australian Open na kom je naš Novak Đoković glavni favorit za titulu.

Novak Đoković na Australian Openu
Novak Đoković na Australian Openufoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svi pamtimo skandal i neprijatnost koje je doživeo jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković, kada su mu zabranili da igra na Australian Openu i deportovali ga iz te zemlje.

 

Sada je Novak ponovo dobio šansu da zaigra na jednom od najvećih turnira, gde je i glavni favorit za osvajanje titule, naročito nakon brojnih iznenađenja i ispadanja ostalih tenisera koji mu predstavljaju ozbiljniju prepreku.

 

Naš teniser je uvek duhovit i nasmejan, pa se neretko dešava da zabavlja publiku i novinare odgovorima na pitanja i brojnim opaskama. Ovog puta, zajendo sa Jelenom Dokićčija životna priča nije nimalo laka,  je nasmejao ceo stadion u Australiji.

Nakon što je pobedio i plasirao se osminu finala, Nole je imao kraći intervju na terenu sa Jelenom Dokić, pa je ponovo za jako kratko vreme, neki njegov video obišao planetu i postao megapopularan.

 

- Lepo je videti te Jelena, nisam te video godinama - započeo je Novak.

 

Jelena ga je na to upitala da li se seća kada su se prvi put videli, dok je Novak uz smejanje svih navijača pokušavao da se seti da li je to bilo 2006. godine.

 

- Prišao si mi te godine i rekao "zdravo, ja sam Novak Đoković, da li me se sećaš?", a ja sam rekla "da", međutim, sada priznajem, nisam se sećala. Ali, evo sada te se sećam i znam vrlo dobro ko si - rekla je Jelena kroz smeh.

- Da ti vratim komplimente, ti si bila velika zvezda, divio sam ti se. Dolazimo iz istog regiona, govorimo isti jezik, tako da mi je bilo jako drago da igram sa tobom. Lepo je videti te opet - iskren je bio Novak.

 

- Hajde malo da se vratimo na priču o meču danas - našalio se Nole i počeo da priča o turniru.

 

Ovaj intervju je postao jedan od najslušanijih za jako kratko vreme, a publika širom sveta je ponovo uživala u spektaklu koji im je pružio Novak Đoković.

 

 

makonda-tracker