"Bezbednost je na prvom mestu"

Toliko je lepa da je morala da angažuje telohranitelje: Mlada gimnastičarka nakon INCIDENTA povukla radikalan potez

0

Gimnastičarka Olivija Dan je nedavno doživela neprijatnost na takmičenju, pa je zarad svoje bezbednosti primorana da angažuje telohranitelje.

Olivija Dan je trenutno najpoznatija gimnastičarka na svetu
Olivija Dan je trenutno najpoznatija gimnastičarka na svetufoto: Printscreen/Instagram/livvydunne

Gimnastičarka Olivija Dan (20) je trenutno najpoznatija gimnastičarka na svetu. Članica gimnastičarskog tima Univerziteta u Lujzijani je poznata po sportskim uspesima, ali i po lepoti koja joj poslednjih dana nažalost stvara probleme.

 

Ona važi za jednu od najuspešnijih koledž zvezda u SAD, a zarađuje oko dva miliona dolara godišnje. 

 

Mnogo je popularna i na društvenim mrežama i kako su strani mediji pisali, svoj prvi miliona je zaradila upravo zahvaljujući društvenim mrežama.

 

Želim da budem uzor mladim devojkama. Želim da budem dobar primer i poslati poruku da smo više od onoga što pokazujemo kroz sport. Te stvari su mi jako važne. Ne želim da sebi stvaram pritisak i pokušavam da se poredim s drugim ljudima. Pokušavam da pronađem ravnotežu između studija, društvenih mreža i gimnastike. Sve su to moji prioriteti – rekla je Olivija britanskim novinarima.

 

Međutim, da slava nosi i jedan određeni teret, pokazao je nedavni incident koji se dogodio početkom meseca, kada je Olivija nastupala na takmičenju u Juti.

 

Naime, tinejdžeri su nasrtali na nju u želji da je dodirnu i dobiju autogram. 

Nakon što je došlo do "napada" i incidenta od strane tinejdžera u Juti, Olivija Dan je poslala poruku svojim fanovima: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

Uvek ću ceniti i voleti vašu podršku, ali ako dođete na takmičenje, želim da vas zamolim da poštujete druge gimnastičare i gimnastičku zajednicu jer mi samo radimo svoj posao –

 

Ona je zbog ovog nemilog događaja morala da angažuje telohranitelje, a njen trener Džej Klark insistira da gimnastičarka i putuje sa telohraniteljem do kraja sezone kako fanovi ne bi ugrozili njenu sigurnost. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

Kako je Džej Klark rekao za Toronto Sun, telohranitelji su sada i ispred svlačionice, kao i u autobusima i hotelima kada Olivija bude išla na takmičenja u druge gradove. 

 

– Teohranitelji su tu da naprave obruč bezbednosti. Želimo da imamo interakciju sa fanovima, ali ne po cenu da gimnastičarke stradaju. Jednostavno, bezbednost na prvom mestu – poručio je Klark.

 

 

 

 

makonda-tracker