gaje posebne emocije

Nina Janković u zagrljaju Miodraga Radonjića: Znate li u kakvim odnosima su i šta je to što povezuje ovo dvoje glumaca?

0

Naši mladi glumci osim na sceni druže se i u privatnom životu, a to druženje često preraste i u nešto više, nešto što je za ceo život

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Velike glumačke legende koje su nekada vladale daskama koje život znače polako završavaju svoje karijere, a na njihovo mesto dolaze novi, mladi, perspektivni glumci. 

 

Među njima istakli su se mnogi, a među njima su i Miodrag Radonjić, Milan Marić, Jelisaveta Orašanin, Nina Janković i mnogi drugi. 

 

Osim na snimanjima i predstavama pojedini glumci se druže i u slobodno vreme, a među kolegama našli su ljubav, poštovanje, podršku.

 

 

Naša perspektivna glumica Nina Janković često deli fotografije na društvenim mrežama, a jedna koja je nedavno osvanula na Instagramu zbunila je njene pratioce. 

 

Naime, u pitanju je fotografija lepe Nine u zagrljaju Miodraga Radonjića. Njih dvoje su stvorili posebnu vezu, a druženje se pretvorilo u iskrene emocije, nakon čega su odlučili da taj odnos krunišu kumstvom. 

 

Omiljeni Baća iz serijala "Južni vetar" bio je svojoj koleginici svedok na venčanju s Matijom Dičićem 2014. godine. 

 

 

Kumovi su se prisetili i kako su se upoznali - nakon prijemnog ispita na Fakultetu dramskih umetnosti.

 

- Nas dvoje se u užem izboru nismo viđali. Bilo smo u različitim grupama. Druženje je tek počelo kad smo dobili zajedničku vežbu da opišemo jedno drugo - objašnjava glumica.

 

Nakon već mesec i po Miodrag je sa klasićima bio gost kod Nine na slavi, a jedini je imao privilegiju da spava u krevetu, dok su svi drugi ležali u vrećama za spavanje.

 

 

- Bio sam odmah privilegovan - iskren je glumac, a Nina se tog dela najbolje i ne seća: - Možda se uvalio u krevet.

 

Glumac pamti da su se zbližili jer su letovali godinama na Adi Bojani, ali sada izbegavaju ovo mesto. Odluka o kumstvu je pala lako.

 

- Nemam najbolje drugarice. Naravno da se šalim. Okumila sam se i s nekoliko prijateljica iz detinjstva. Međutim, Mićko i Ivan Mihailović su bili tu za mene kad je bilo najteže tokom fakulteta. Upala sam u neki problem - seća se glumica.

 

makonda-tracker