glasine je ne pogađaju

Povezivana je s Lečićem dok se razvodio od Nine: Popularna glumica nikada ne komentariše tračeve, a publika je OBOŽAVA

1

Život poznate glumice Marije Vicković godinama intrigira javnost, ali se ona ne uzbuđuje zbog pisanja u medijima 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularna glumica Marija Vicković svoju karijeru brižljivo gradi godinama. Odigrala je veliki broj uloga kako na daskama koje život znače, tako i pred budnim okom filmske kamere. 

 

U proteklom periodu se o njenoj ulozi u seriji "Radio Mileva" često pisalo, ali nije samo njen poslovni život interesantan javnosti. Ono što možda čak i više od glume interesuje mnoge jeste njen privatni, a naročito ljubavni život. 

 

Marija je sa 25 godina odigrala je glavnu ulogu u filmu „Pogled s Ajfelovog tornja“, u kome joj je partner bio Bane Trifunović.

 

 

Ipak, mnogi se filma više sećaju po „hemiji“ koja je postojala između njenog lika i doktora, koga je igrao poznati muzičar Darko Rundek. To je, kasnije, bio povod da se priča kako je naša mlada glumica očarala poznatog pevača. 

 

To nije prvi put da se o njenom ljubavnom životu šuška u javnosti. Ona je bila u centru pažnje medija i nakon što je poznati par glumac Branislav Lečić i voditeljka Nina Radulović objavio da se razvodi

 

 

O emotivnom životu lepe Podgoričanke, ne zna se skoro ništa, jer ona svoju intimu krije od očiju javnosti. Uprkos tome, nakon razvoda ovog para Marija je bila označena kao osoba koja je doprinela raspadu ovog braka. 

 

Povod za glasine bile su njihove fotografije nastale u Australiji, gde su bili na turneji sa pozorišnom predstavom.

 

‒ Svi imamo društvene mreže, pa se na osnovu raznih fotki provuku razne priče. To je nešto što vas prati, bilo kakvo negiranje je trošenje moje energije koju koristim na druge stvari ‒ kratko je tim povodom poručila Marija.

 

Branislav Lečić i Nina Radulović
Branislav Lečić i Nina Radulović foto: Marina Lopičić

 

Branislav i Nina nisu u javnosti govorili o razlozima raskida, a ponajmanje o glumici koja se našla u centru pažnje medija, tako da je sve ostalo na nivou nagađanja, a lepa Marija, kao i Branislav i Nina su pronašli svoje nove puteve i žive lepe, srećom i ljubavlju ispunjene živote. 

 

makonda-tracker