pogledajte samo

Rastopićete se od ove SLATKOĆE: Nina Janković pokazala šta je za nju NAJLEPŠI DOČEK Nove godine

0

Dočekali smo 2023. godinu, svako na svoj način, a jedina zajednička želja svima je da nam ovo bude najlepša godina do sad.

Nina Janković
Nina Jankovićfoto: Instagram

Doček 2023. godine ćemo pamtiti po prolećnim temperaturama i željama da se situacija u svetu stabilizuje, te da svi uživaju sa svojim porodicama i u svojim domovima.

 

Mnogi od nas objavljuju brojne fotografije sa velikog dočeka Nove godine, pa tako jedva čekamo da vidimo kako su se provele naše poznate ličnosti.

 

Među onima koji su podelili svoje porodične trenutke je i glumica Nina Janković. Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom, sinom Vukašinom, ćerkom Ivankom, ali i mališanima Tamare Dragičević i Petra Benčine.

Poznato je da se dve glumice druže, a i Ninin suprug je Tamarin brat, pa samim tim, ove dve porodice su se odlučile da provedu zajedno najluđu noć, za koju ne sumnjamo da im je bila najlepša do sad.

 

Nina Janković proslavila Novu godinu
Nina Janković proslavila Novu godinufoto: janxnina/Instagram/printscreen

Inače, ove dve talentovane glumice su bile jedna od glavnih tema u protekloj godini kada su modna izdanja u pitanju, a dosta se pisalo i o njihovim novogodišnjim dekoracijama, koje su maksimalno podređene deci.

 

 

makonda-tracker