sada je potpuno drugačije

Kao dete nije imao dovoljno novca ni za užinu: Tešku životnu priču Miodraga Radonjića do sada niste čuli

1

Markantan, zgodan i šarmantan popularni glumac Miodrag Radonjić opčinio je publiku talentom, ali i izgledom 

foto: Instagram / Miodrag Radonjić
foto: Instagram / Miodrag Radonjić

Poznati glumac Miodrag Radonjić u poslednjih nekoliko godina bio je deo velikih projekata koji su mu doneli veliku popularnost. 

 

Upoznali smo ga kao inspektora u seriji "Ubice mog oca" i albanskog teroristu u "Balkanskoj međi", ali nam se pod kožu uvukao tek u ulozi Baće u "Južnom vetru"!

 

Miodrag retko o privatnom životu govori u javnosti. Svoju popularnost stekao je zahvaljujući neospornom glumačkom talentu, a publika s nestrpljenjem isčekuje svaki njegov novi glumački angažman. 

 

 

U jednom od retkih intervjua Miodrag je otkrio kakav je u ljubavi, ali i da li ima sličnosti između njega i čuvenog Baće po kojem smo ga svi upamtili.

 

Glumac je već godinu dana u stabilnoj vezi sa Milicom Mikić, sa kojom bi voleo da osnuje porodicu.

 

- U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu sa devojkom. Često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i ko će da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada zatreba - rekao je Miodrag svojevremeno.

 

 

Milica je po struci psiholog, a Miki i ona su se upoznali na jednoj proslavi. Naš sagovornik otkriva šta najviše voli kod svoje devojke:

 

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže. Umetničku dušu glumac je nasledio od majke Branke, koja je završila muzičku akademiju.

 

Miodrag Radonjić
Miodrag Radonjićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

On se jednom prilikom dotakao i svog detinjstva i tada je pričao o tome kroz šta je sa bratom i roditeljima prošao ratnih devedesetih godina.

 

- Moj stariji brat Marko i ja rođeni smo u Zemunu. Razlika između nas dvojice je svega 14 meseci, on je rođen 1988. godine, a ja 1989. Majka Branka i otac Nenad, baka, deka i nas dvojica jedno vreme smo živeli u porodičnoj kući - bio je iskren glumac.

 

Kako je ispričao prošlo je nekoliko godina a onda su se preselili na Konjarnik. Kao i svi ostali i njegovi roditelji su se trudili da što lakše prođu kroz sve to. Bilo je to teško vreme, a on je krenuo u prvi razred osnovne škole.

 

 

- Sećam se da smo brat i ja od roditelja dobijali dva dinara. To je bilo dovoljno da kupimo kiflu i jogurt. Uzimali smo kiflu i unutra je punili majonezom, senfom i kečapom, da ne bude baš skroz prazna. Nije bilo pečenice i kačkavalja. Tada se od mojih vršnjaka niko nije izdvajao, svi smo bili u istoj situaciji. Niko nije nosio skuplje patike od drugih, već smo svi živeli u iluziji da je sve to tako normalno.

 

Pre nego što je oformila svoju porodicu Miodragova majka Branka je bila muzička zvezda. Često je bila u kontaktu sa Lepom Brenom.

 

 

- Dok se brat i ja nismo rodili, mama je bila veoma uspešna u muzičkom poslu, bila je prvakinja harmonike stare Jugoslavije. Mnogo je radila po svadbama, čak je išla na turneje po Evropi i Americi. Tih osamdesetih godina njen menadžer je bio čuveni Raka Đokić, koji je tada zastupao i Lepu Brenu. Imao je samo dve klijentkinje, Brenu i moju mamu.

Ipak, kada je uplovila u bračne vode karijeru je ostavila po strani i posvetila se porodicu. Otac Nenad je završio građevinski fakultet i radio je na raznim mestima. 

 

Danas, Miodrag ima svoju porodicu koja mu je kako je više puta govorio na prvom mestu. Zahvalan je Bogu što mu je dao ono najvažnije, a to je ljubav i sreća, zdrava porodica i supruga koja mu je velika životna podrška. 

 

 

makonda-tracker