ima ukusa

Kombinacija Nine Radulović za svaki dan od koje zastaje dah: Akcenat je na MOĆNIM ČIZMAMA, ali i jednom RETRO detalju

1

Nina je oduvek bila dama sa stilom, što iznova i iznova dokazuje svakog dana.

Nina Radulović
Nina Radulović foto: Instagram/nina_radulovic_official

Nina je devojka koja jednostavno izgleda lepo u svemu, a kad se na to još doda njen istančan ukus za modu - onda ni ne treba da čudi što je uvek kad je vidimo prosto sve na svom mestu.

 

 

Radulovićeva je svojevemeno bila u braku sa našim glumcem Branislavom Lečićem, iz kojeg imaju sina Lava. Lepa voditeljka koja nema običaj da priča o svojoj intimi pre nekog vremena je malo perkršila to svoje pravilo kad je odgovarala na pitanja fanova na Instagramu. Pitanja su se odnosila na decu, ali i na novu ljubav.

 

 

- Obožavam decu, volela bih da imam još jedno dete. Ali ne znam, biće kako Bog zapoveda. A što se tiče dečka – to se ne pita - bila je kratka i jasna Nina po tom pitanju.

 

 

Ninin ljubavni status nismo mogli da saznamo iz ovog odgovora, ali zato svaki dan otkrivamo neke nove autfite na njenom Instagramu. Sada je Nina obukla jednu od onih kombinacija za svaki dan, ali naravno, uz pojedine detalje koji su privukli dosta pažnje.

 

 

 

 

Nina je ovog puta prošetala sako sa animal printom, bež rolku, i suknju, koje je upotpunila sa moćnim braon čizmama (kliknite na strelicu i pogledajte i sledeću fotografiju na Instagramu – tamo se čizme vide bolje).

 

 

 

 

A detalj koji nas je iznenadio je jedan po malo retro šeširić. Nismo imali prilike da je često viđamo sa ovakvim šeširima, ali složićemo se da ga je zaista više nego lepo uklopila uz ostatak autfita.

 

 

 

makonda-tracker