neodoljiv je

Lazar Vuksanović objavio prvu fotografiju bebe Vuksana: Pogledajte kako izgleda neodoljivi UNUK Ace Lukasa

0

Sin Lazara Vuksanovića i njegove supruge Ane napunio je mesec dana 

foto: Instagram / vuk.lazar
foto: Instagram / vuk.lazar

Od kada je u porodicu Vuksanović stigla prinova ponosni roditelji Ana i Lazar Vuksanović se ne odvajaju od svog sina Vuksana. 

 

On je postao njihov centar sveta, a njegovoj slatkoći nisu odoleli ni ostali članovi bliže i šire porodice

 

Ipak, reklo bi se da tata gaji posebne emocije prema svom prvencu. Kada je mališan napunio mesec dana Lazar se potrudio da ga fotografiše tako da mu ta fotografija ostane uspomena za ceo života.

 

 

Naime, on je na svom Instagram profilu podelio fotografiju bebice, a iza njega se mogao videti grb fudbalskog kluba Crvena Zvezda, kao i datum i vreme rođenja, ali i koliko je dečak na rođenju bio težak i dugačak.

 

Čim je objavljena fotografija je prikupila veliki broj komentara, a najviše je bilo onih koji su izrazili ljubav prema malom preslatkom dečačiću. 

 

Maleni Vuksan Vuksanović
Maleni Vuksan Vuksanovićfoto: Instagram / vuk.lazar

 

Sudeći prema ostalim fotografijama na profilu sina Ace Lukasa, Lazara Vuksanovića reklo bi se da mu baš prija porodični život i da maksimalno uživa u svom sinu prvencu. 

 

Da podsetimo, Aca Lukas je nakon što se njegova ćerka pre nekoliko godina porodila i na svet donela devojčicu, sada ponovo posato deda, ali ovog puta je njegov sin dobio malenog dečaka, koji je dobio ime Vuksan.

 

Popularni pevač je sada dvostruki deda i maksimalno uživa u svemu što mu je ova prelepa životan uloga donela. 

 

makonda-tracker