slavlje u porodici vuksanović

Na spisku zvanica su OVE domaće zvezde: ŽENI SE sin Ace Lukasa, a ovo su svi detalji slavlja

0

Početkom marta biće upriličeno slavlje na kojem će biti brojni poznati, a prema pisanju medija, naći će se najpopularnije ličnosti srpske estradne scene. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Stariji sin pevača Ace Lukasa, Lazar Vuksanović na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj je verio svoju izabranicu Anu nakon nekoliko meseci veze. 

 

 

Lazar je ispod fotografije ostavio emotikone srca i prstena, a ispod nje su se našli brojni komentari, odnosno čestitke koje su upućene paru. Podsetimo, Ana je u blagoslovenom stanju. 

 

Lazar Vuksanović
foto: Printscreen

 

Proslava je zakazana za 6. mart, a njoj će prisustvovati brojni prijatelji, kumovi i  članovi porodice, a ceremonija venčanja će se održati u crkvi na Karaburmi, nakon čega će nastaviti da provode najlepši dan u jednom beogradskom restoranu. 

 

Kako piše Kurir, među zvanicama su Dragana Mirković, Svetlana Ražnatović, Aco Pejović, Saša Matić i drugi...

 

1 / 2 Foto: Printscreen

 

 

Podsetimo da je Lukasov sin do skoro radio u jednom taksi udruženju u Beogradu, nakon čega je promenio zanimanje i sada je operater u jednoj drugoj kompaniji. 

 

On je divno stvorenje, pored tako uspešnog oca ne bi morao nikada da radi, mogao je da se bahati i uživa u luksuzu, a on ipak želi da sam zaradi svoj dinar. Svaka mu čast iskreno, i brzo se uklopio u kolektiv, ali i savladao posao. Kolege ga obožavaju — rekao je izvor.

 

 

 

makonda-tracker