bile su kao sestre

Zajedno u NAJTEŽIM TRENUCIMA: Lisu Mari Prisli i Saru Ferguson su spojili seks skandali muževa, pa su postale KAO SESTRE

0

Pevačica Lisa Mari Prisli bila je bliska prijateljica sa omraženim članom britanske kraljevske porodice.

foto: EPA/ASHLEY LANDIS
foto: EPA/ASHLEY LANDIS

Pevačica Lisa Mari Prisli, jedina ćerka pokojnog Elvisa Prislija i Prisile Prisli, preminula je u četvrtak, nekoliko časova nakon što je hospitalizovana zbog srčanog zastoja, potvrdila je njena majka.


– Prisila Prisli i porodica Prisli su šokirani i očajni zbog tragične smrti njihove voljene Lise Mari – navedeno je u zvaničnom saopštenju. –

 

Malo ko zna da je jedna od njenih najboljih prijateljica bila vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson.

 

Njih dve su bile kao sestre, a zbližilo ih je zajedničko iskustvo kroz koje su prošle zbog bivših partnera koji su upleteni u seks skandale, piše Daily Mail.

Upoznale su se 2007. godine i mnogo toga su prošle zajedno.

 

Kada se Fergi (63) suočavala sa posledicama skandala u koji je bio upleten njen tadašnji muž princ Endru sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, Lisa Mari Prisli je bila uz nju i tešila je.

 

Ona je najbolje znala kako joj je budući da je i ona bila udata od 1994. do 1996. godine za pop zvezdu Majkla Džeksona, koji je svojevremeno takođe bio upleten u seks skandal i suočavao se sa optužbama za zlostavljanje dece.

Lisa Mari je obožavala Fergi. Od trenutka kada su se upoznale odmah je postojala neverovatna veza. Prošla je kroz nekoliko skandala, kao i Sara. Sara je bila za nju tu kada je Majkl Džekson umro (2009. godine) – rekao je prijatelj vojvotkinje za strane medije.

 

Lisa je prošla sa njim (Majklom Džeksonom) kroz sve optužbe da je pedofil, ali je otišla u grob verujući da je Majkl nevin. Bila je kamen za Saru kada su pokrenute tužbe protiv princa Endrua.

 

– Ona je slomljena. BIle su bliske kao sestre. Sara planira da doleti na sahranu– rekao je Fergin prijatelj.


Skoro svakodnevno su se čule telefonom. To je bilo dragoceno prijateljstvo za obe zbog čega su ga čuvale od očiju javnosti. LIsa Mari nije mnogo verovala ljudima izvan porodice,ali je volela Saru.


U postu na Instagramu nakon smrti Lize Mari, vojvotkinja je objavila njihovu zajedničku sliku para, napisavši:"Govorila sam ti zdravo svakog dana i volela sam te,seko moja i nastaviću da te pozdravljam svaki dan. Bila si moja sestrica, neverovatna majka Benu, Rajkli, Harper i Finliju i izuzetna ćerka Prisili."


– Bila si moj odani prijatelj dugi niz godina, a ja sam tu za tvoju porodicu da ih podržavami volim. Mnogo sam tužna seko moja, ti si u mom srcu – 

 

Kada je Ben, sin Lise Mari izvršio samoubistvo 2020.godine kada je imao 27 godina, Fergi je se obratila na društvenim mrežama:

 

– Ostala si sa mnom u mom najmračnijem trenutku, a ja sam ovde u tvojim. –

 

 

makonda-tracker