fotografija sve otkriva

Svi su slavili u Beogradu, ali ne i ona: Pogledajte gde je Aleksandra Prijović dočekala srpsku Novu godinu

1

Naša mlada pevačica Aleksandra Prijović Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekala je u jednoj evropskoj prestonici 

foto:  Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović pravi je ljubitelj putovanja i kada god joj to obaveze dozvole poželi da ode u neki novi grad, državu i uživa u društvu svojih najmilijih.

 

Godina koja je za njom bila je veoma burna, uspešna, protkana redom posla, redom ljubavi. Ona je poželela da napravi kratak predah od posla i obaveza i da malo i uživa.

 

Reklo bi se da joj je 2023. godina lepo počela, a sudeći prema fotografiji na njenom Instagram profilu lepa Brenina snajka srpsku Novu godinu dočekala je u Parizu. 

 

 

Ona je uslikala reku ljudi koji se šetaju ispod čuvene Ajfelove kule, koja je tokom večernjih sati izgledala zaista impozantno. 

 

S obzirom da je na fotografiji bio samo ova francuska turistička atrakcija nije poznato da li je Aleksandra na putovanje otišla sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem ili nekom od drugarica, ali ono što je sigruno jeste da je maksimalno uživala. 

 

Doček srpske Nove godine u Parizu
Doček srpske Nove godine u Parizufoto: Instagram printskrin / aleksandraprijovic

 

Da podsetimo, ovo nije prvi put da Aleksandra zbog posla odlazi u franusku prestonicu, pa je veoma verovatno da je ona zapravo tamo imala nastup uoči dočeka srpske Nove godine, a da je vreme pre njega iskoristila kako bi prošetala glavnim ulicama i osetila duh Pariza na svojoj koži. 

 

 

makonda-tracker