novogodišnji stajling

Glamurozna haljina koja ističe sve atribute: Aleksandra Prijović u VATRENOM izdanju koje je hipnotisalo Beograd

0

Pevačica Aleksandra Prijović nastupila je sinoć u jednom beogradskom hotelu, a svojim stajlingom je očarala sve prisutne.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović u 2023. godinu je zakoračila radno. Ona je novogodišnju noć provela radno u Banjaluci, a sinoć je zabavljala goste u jednom beogradskom hotelu.

 

Na njen nastup su stigle brojne poznate ličnosti poput pevačice Ane Sević sa mužem Danijelom Nedeljkovićem, Vuka Moba, Danijele Dimitrovske, ali i Aleksandrinog svekra Bobe Živojinovića i supruga Filipa Živojinovića.

 

Pevačica je napravila novogodišnju atmosferu i žurku do ranih jutarnjih časova, a posebnu pažnju je privukao njen autfit.

Kako je rekla za domaće medije, iako voli crnu boju želela da je da za reprizu Nove godine nešto promeni te se pojavila u crvenoj haljini. 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najviše volim crnu boju, ali hajde da malo promenim, jer sam i sinoć bila u crnom, tako da eto sada crveno na radost –rekla je Aleksandra.

 

Da nije pogrešila što je odabrala crvenu haljinu, svedoče pozitivne reakcije prisutnih.

 

Pevačica je sve očarala u elegantnoj, dugačkoj crvenoj haljini sa dubokim šlicem. 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haljina je istakla njenu vitku figuru, a pored interesantnoj kroja dekoltea, pažnju su privukli sivo-zlatni detalji kojima je haljina oivičene.

 

Uz gracioznu haljinu, Aleksandra je iskombinovala zlatne cipele sa visokom potpeticom i torbicom u istoj boji. 

 

makonda-tracker