monohromatski

U ruci – torbica Lady Dior od 4.300 €: Aleksandra Prijović MOĆNIM CRNIM stajlingom ZADALA DOMAĆI ZADATAK trendseterkama

0

Poznata pevačica još jednom je pokazala da voli izazovna izdanja 

foto: Instagram
foto: Instagram

Mlada zvezda domaće muzičke scene Aleksandra Prijović voli izazovne odevne kombinacije. Ona se trudi da prati modne trendove, pa ne iznanađuje što često privuče veliku pažnju svojim odevnim kombinacijama.

 

Kada je odevanje u novogodišnjoj noći u pitanju mnoge žene inspiraciju traže baš u poznatim ličnostima. 

 

Na najnovijoj fotografiji koju je Aleksandra objavila na društvenim mrežama imali smo priliku da je vidimo u jednoj veoma smeloj kombinaciji.

 

 

Iako je poznato da crno nije baš najbolja opcija ukoliko nema nekih detalja koji bi razbili monotoniju ona se ipak odlučila baš za jednu takvu. 

 

Aleksadra je ponela crne kožne pantalone i kožnu jaknu koje je savršeno uklopila uz crne takođe kožne čizme sa visokom štiklom. Ipak, njen adut je bila ultrapopularna crna tobica brenda Dior, koju je jednom prilikom ponela i sama Lejdi Dajana. 

 

 

Ova torbica se može kupiti samo u brendiranim radnjama i to po ceni od neverovatnih 4.300 evra. U zavisnosti od modela i veličine ove torbe imaju različite cene, ali jedno je sigurno, imati jednu ovakvu u ormaru pravi je pogodak.

 

Ona se odlično kombinuje uz gotovo sve odevne komade, pa ne iznenađuje što je ova torbica postala apsolutni must have u ormaru svake trendseterke, ali i svake devojke ili žene koja želi da izgleda sjajno. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker