megan joj nije po volji

(BAŠ) NIŠTA nije prećutala: Ona je JEDINA bivša devojka princa Harija koja je prokomentarisala njegovu ispovest

1

Trinaest godina starija rijaliti zvezda koja je bila u kratkoj vezi s princem Harijem tužna je i ogorčena zbog njegovog ponašanja

Ketrin Omani je 13 godina starija od princa Harija
Ketrin Omani je 13 godina starija od princa Harijafoto: catommanney, Instagram

Dani prolaze, a prašina koju su u britanskoj i svetskoj javnosti podigli memoari princa Harija ne sleže se. "Rezerva", autobiografija sina kralja Čarlsa i princeze Dajane, obiluje sočnim i prljavim detaljima o britanskoj kraljevskoj porodici i Harijevom položaju u njoj.


Princ nije štedeo ni brata Vilijama, ni snahu Kejt Midlton, ni maćehu Kamilu...

 

Zapravo, o ocu Čarlsu nije rekao gotovo ništa negativno, ali je zato imao štošta negativno da ispriča o ostatku porodice, pa se tako prisetio da ga je brat fizički napao zbog Megan Markl, detaljno se bavio odnosom Vilijamove supruge s njegovom itd.

 

Princ Hari tokom jednog promotivnog intervjua u susret objavljivanja memoara
Princ Hari tokom jednog promotivnog intervjua u susret objavljivanja memoarafoto: 60 Minutes/Youtube Printscreen

Hari je pre ljubavi sa Megan Markl imao mnogo veza s poznatim ženama u Velikoj Britaniji, a nijedna od njih nije javno komentarisala njegove javne istupe i ispovesti. Sve do sad.


Naime, Ketrin Omani, rijaliti zvezda koja je bila u vrlo kratkoj vezi s princem Harijem, rešila je da se oglasi. Zgodna Londonka i on viđali su se mesec dana tokom 2006. godine, kada je ona imala 34 godine, a princ 21, a ona sada ističe da bi bila srećnija da se njen bivši skrasio s nekim ko je poput Kejt Midlton.

Apsolutno nemam ideju zbog čega bi ovo radio. Ali šokirana sam – istakla je Ketrin u jednoj televizijskoj emisiji. – Volela bih da je završio s nekim ko je kao Kejt, ko je prikladan za svoju ulogu.


Ona ne krije da nije oduševljena nekadašnjom glumicom Megan Markl, baš naprotiv.

 

Zapravo je, po mom mišljenju, odabrao nekoga ko je skoro potpuna suprotnost tome. Iskreno sam tužna jer je sebi iskopao ogromnu rupu – kaže bivša devojka princa Harija.

 


Ketrin Omani je dodala da je srećna što kraljica Elizabeta II makar ne mora da svedoči tome što je princ Hari na ovako ružan način pričao o svojoj porodici. Dodala je i da veruje da sin kralja Čarlsa ima oko sebe loš PR tim, a potom ponovo "potkačila" njegovu suprugu.


– Mislim, pogledajte samo s kim je on! Megan je manipulatorka, osoba koja kontroliše, a on više nije momak kog sam ja poznavala – kaže Ketrin. – Znam da je to bilo odavno, ali mislim da on definitivno više nije ta osoba.


Priznala je i da misli da princ Hari nije srećan koliko tvrdi da jeste otkako je okrenuo leđa svojoj zemlji i porodici i sa suprugom se preselio u Ameriku.

 


On kaže da je srećan, ali meni ne izgleda srećno... Nikad mi nije izgledao tužnije – zaključila je Ketrin.


Omanijeva je ispričala i da su Hari i ona ostali u prijateljskim odnosima nakon raskida, kao i da se princ jednom prilikom progurao kroz svoje obezbeđenje kako bi joj se javio.

 

 

makonda-tracker