POKUPIO JE SVE POHVALE

U ljubavi je godinama s POZNATOM GLUMICOM: Hrvat kog Srbi obožavaju ne prestaje da IZNENAĐUJE svojim izgledom

0

Poznati glumac se jako retko pojavljuje u javnosti, a o svom privatnom životu nikad ne govori.

Goran Navojec
Goran Navojecfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Hrvatski glumac Goran Navojec je dosta angažovan, a domaća publika je imala priliku da ga gleda u brojnim projektima, kao što su Južni vetar, Miris kiše na Balkanu, Na putu za Montevideo.

 

Goran je godinama u skladnoj vezi sa koleginicom Marijom Škaričić, a oni su ujedno i jedan od najtajanstvenijih parova. Nakon dugo vremena, on se pojavio na premijeri filma u kom njegova supruga igra glavnu ulogu i time su pokazali da se jedno drugom najveća podrška u karijeri.

 

Ono što je primetno jeste i da je Navojec dosta smršao, pa svakim novim pojavljivanjem izgleda sve bolje i bolje.

Inače, Goran je jednom govorio o braku i o tome šta za njega predstavlja ta institucija, te dodao da će uvek verovati u ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

- Nekim ljudima to nešto znači… Znam ljude koji nisu nikad službeno pred matičarem ili u crkvi rekli sudbonosno da, a srećni su, dok ima ljudi koji jesu, pa su se razišli. Bojim se da tu ne postoji recept. Ja u ljubav verujem, a brak i ovo prepuštam drugima da probaju - komentarisao je glumac, iza kojeg je 13 godina braka s koreografkinjom i plesačicom Larisom Lipovac Navojec, s kojom ima i sina Grgura, piše Dnevnik.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Podsetimo, Goranov brat Bojan je takođe glumac, a domaćoj javnosti je poznat i po dugogodišnjoj vezi sa našom glumicom Hristinom Popović, sa kojom ima i ćerku Luču. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma “Parada” 2011. godine i tada održavali vezu na relaciji Srbija-Hrvatska.

 

 

makonda-tracker