uspomene

DŽEJN FONDA NIJE IMALA SREĆE U LJUBAVI: Sva TRI BRAKA su propala, ali ju je njegova izdaja najviše zabolela!

0

Nakon dva bračna razočaranja mislila da se više nikada neće udati, ali život ju je još jednom iznenadio.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rože Vadim, koji je imao običaj da priča kako je "stvorio Bridžit Bardo", svojevremeno je bio glumičina velika ljubav, a s njim je bila stupila i u brak. Međutim,

 

Džejn je doživela veliki ljubavni lom kada je on shvatio da ona nije "praznoglava plaviša", pa je ostavio. Naime, prema njegovom mišljenju, žena treba da bude veoma lepa, ali da ne misli mnogo, ili još gore - da ima stavove.

 

"Trebalo mi je tri godine da shvatim da smo nas dvoje potpuno različite osobe. Ne mogu da budem u braku s muškarcem koji smatra da ima pravo da me dorađuje me kao osobu", objasnila je bila ona pa se 1969. vratila u Ameriku.

 

Glumica je, zatim, pokušala da dostigne bračnu sreću sa Tomom Hejdenom, jednim od retkih političara koji su se divili njenom društvenom angažmanu. Ništa joj nije bilo teško da promeni u svom životu tada - jer je verovala u njega i njegove ideje. Ipak, to je trajalo sve dok 1988. godine nije slučajno otkrila da već dugo ima ljubavnicu.

 

foto: Profimedia

Budući da nisu potpisali predbračni ugovor, Džejn Fonda je u razvodu finansijski loše prošla. Hejden je pre venčanja imao jedva pedeset hiljada dolara na računu, a iz braka je izišao, prema jednom izvoru, sa svotom od deset miliona dolara, a prema drugom dobio je čak trideset miliona.

 

Nakon dva bračna razočaranja mislila da se više nikada neće udati, ali život ju je još jednom iznenadio. Jedva godinu dana nakon razvoda upoznala je ekscentričnog milijardera Teda Tarnera, vlasnika TV mreže CNN. Iako nije želela da uleće u novu vezu, prihvatila je Tarnerov poziv na večeru i nastavila da se druži s njim. Nakon samo nekoliko meseci, prema pisanju stranih medija, koliko god to sebi nije želela da prizna - pala je na njegov šarm.

 

foto: Profimedia

Svesna toga da je ženskaroš, izgovorila mu je sudbonosno "da" na svoj 54. rođendan. Ipak, mesec dana kasnije, pri jednoj vožnji u kolima je saznala da joj je neveran. Razveli su se posle 10 godina braka.

 

Sada, dok traje izolacija zbog koronavirusa, ova osamdesetdvogodišnjakinja, iako sama - ne prestaje da radi na sebi. Ona se redovno oglašava i vežba, ali i dizajnira odeću koju prodaje u humanitarne svrhe.

 

"Borim se za budućnost, da li ima nešto što je važnije od toga?" upitala se Džejn.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker