gazi 5 deceniju i izgleda odlično

Bila je omiljeno TV lice, zvali su je "kraljicom lapsusa": Ines Gavrilović gazi 5. deceniju i izgleda fantastično

0

Nekadašnja voditeljka posvetila se porodici i svoj privatni život drži podalje od javnosti 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Ines Gavrilović je nekadašnja voditeljka, koju su upamtili svi koji su popularno takmičenje "Zvezde Granda" pratili od prve sezone. 

 

Nju smo imali priliku da gledamo devedesetih godina na malim ekranima, a publika ju je najviše upamtila po brzom jeziku, ali i lapsusima koje je često pravila u emisijama.

 

Ines je svojevremeno bila najpopularnija voditeljka u regionu. Nju su voleli svi koji su sa njom sarađivali, a publika se radovala svakoj novoj emisiji, koja je bila prožeta pozitivnom energijom koju je voditeljka emitovala. 

 

 

Svi umetnici koji su sa njom sarađivali o njoj su imali samo reči hvale. Ines je vodila emisiju "Nedeljno popodne", a osim titule "kraljica lapsusa", umela je nekada da napravi i incident, kao što je onaj kada je Minimaksu čestitala prelazak sa Pinka na Palmu. Uprkos svemu, publika ju je volele, pa nikada nije dobila otkaz na televiziji.

 

Emisije koje je Ines vodila su bile veoma gledane i svi su mislili da će godinama ostati u ovom poslu. Ipak, desilo se sasvim suprotno - preko noći je nestala s malih ekrana, a njena jedina izjava nakon toga bila je:

 

Ines Gavrilović / Tv Pink printscreen
Ines Gavrilović / Tv Pink printscreenfoto: PINK TV Printscreen

 

- Ni dok sam radila i kada je trebalo da steknem publiku, nisam to volela, a sad mi prisustvo u medijima najmanje treba. U drugoj sam priči, totalno. Borila sam se da slava ode što pre. Ako baš rešim da se vratim tom poslu, onda ću davati izjave, slikaću se, sama, u kuhinji, s cipelama... Pokušavam da sačuvam sebe za posao koji nije javan.

 

U novembru 2014. godine postala je majka, a devojčici je dala ime Kiara, pa tek tada nije bilo ni govora o vraćanju na televiziju, jer se potpuno se posvetila porodici.

 

 

Ines će ove godine napuniti 49 godina, a na društvenim mrežama uglavnom objavljuje fotografije iz prirode. Ipak na jednom od retkih imali smo priliku da vidimo kako ona danas izgleda. 

 

Reklo bi se da je zadržala lepotu, harizmu i šarm, ali i da joj život daleko od očiju kamere veoma prija. 

 

O Ines se i danas često govori kao o voditeljki koja je bila rekorderka u brzini kojom je pričala, a još dok se bavila javnim poslom nastala je šaljiva “kletva” koja je glasila:

 

 

- Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović 

 

Ovo je sve bila naravno šala, a gosti su se uvek rado odazivali na njene pozive za gostovanja. 

 

– Kako se ne sećam Ines, ona je bila jedno divno stvorenje i to ne kažem zato što sam joj ja bila favorit (smeh). Zaista vam kažem, ona je uvek bila nasmejana, ali ne lažno, za kamere, nego iskreno i od srca. – otkrila je jednom prilikom pevačica Slavica Ćukteraš.

 

 

makonda-tracker