simpatična i tako jednostavna

Izgradila je uspešnu voditeljsku karijeru, a onda je upoznala njega: Znate li kako izgleda muž Katarine Kaje Petrović?

0

Voditeljstvo je njen životni poziv, a sada je uspela da spoji lepo i korisno i da svoju pasiju prema hrani prenese na male ekrane 

foto: Instagram / Katarina Petrović
foto: Instagram / Katarina Petrović

Lepa voditeljka Katarina Kaja Petrović gledaocima poznatija kao Lazarević godinama je na domaćoj voditeljskoj sceni

 

Svoj put dugo i marljivo je gradila, a mnogi su se radovali svakom njenom pojavljivanju, jer je dobro znala kako da na gledaoce prenese pozitivnu energiju svojim velikim osmehom.

 

Katarina je karijeru počela na televiziju B92, gde je bila zaštitno lice vremenske prognoze. Nakon toga je promenila nekoliko poslova, da bi na kraju uspela da spoji lepo i korisno.

 

 

Naime, Kaja je veliku strast prema kuvanju nasledila od rođaka sa majčine strane. Kako je često slobodno vreme provodila u Boljevcima kod bake Marije spremajući najukusnija jela tu se javila i ta prva ljubav prema pravim tradicionalnim srpksim specijalitetima. 

 

Još kao dete uživala je u mešenju testa za rezance, kolače, štrudle. Malo po malo svoj talenat za pripremu hrane je obogatila znanje, a na posletku svakom jelu je dodavala i malo kreativnosti, što je, reklo bi se, bio recept za uspeh.

 

 

2018.godine snimila svoj prvi kulinarski show “Katarinine čarolije” na Kitchen TV. Nakon toga dobila je priliku da bude deo kulinarske ekipe u emisiji koja se već godinama emituje na RTS-u Gastronomad.

 

Ono što je interesantno jeste činjenica da je u jeku svoje karijere 2017. godine  Katarina upoznala svog sadašnjeg supruga Đorđa, za koga se udala posle samo mesec dana poznavanja.

 

 

Ceremonija je održana u manastiru Svetog arhangela Gavrila u opštini Svrljig oboje su nosili narodnu nošnju.

 

Dve godine nakon venčanja  Katarina i Đorđe su se ostvarili u ulozi roditelja, koja je učinila da njihova ljubav postane još lepša i jača.

 

O lepoj voditeljki se retko piše u javnosti, a ako je suditi prema onome što se može videti na društvenim mrežama reklo bi se da ima veoma lep i idiličan život koji je ispunjen ljubavlju, poslovnim poduhvatima i srećom. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker