miljenica nacije

NEMA ŽELJU DA SE O NJOJ PIŠE: Sećate li se najpopularnije voditeljke 90-ih godina? Njene lapsuse NIKADA nećemo zaboraviti! (FOTO)

0

Voditeljke Ines Gavrilović devedesetih godina bila jedna od onih zbog koje su ljudi palili televizore samo da bi čuli koji će lapsus tog dana izgovoriti.

Ines Gavrilović
Ines Gavrilovićfoto: printscreen

Ines Gavrilović je pričala toliko brzo da je postojala i "kletva" koja je glasila: "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović".

 

Ali, njeno "Nedeljno popodne" gledaoci nisu propuštali. Osim pomenute emisije bila je i prva voditeljka "Zvezdi Granda".

 

Umela je da napravi i incidente kao što je onaj kada je Minimaksu čestitala prelazak sa "Pinka" na "Palmu", ali nikada nije dobila otkaz na televiziji. U jednom trentuku rešila je da se povuče iz javnog života, a posetioci izložbi pasa su je tamo sretali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gde Je Šta Radi (@gdejestaradi) on

 

Nemam želju da se o meni piše", rekla je ranije Ines.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija on

Ni dok sam radila i kada je trebalo da steknem publiku, nisam to volela, a sad mi to najmanje treba. U drugoj sam priči, totalno. Borila sam se da slava ode što pre. Ako baš rešim da se vratim tom poslu, onda ću davati izjave, slikaću se, sama, u kuhinji, s cipelama... Pokušavam da sačuvam sebe za posao koji nije javan", ispričala je Ines.

 

Ona je u međuvremenu postala mama i potpuno se posvetila porodici i život ispred kamera više je ne zanima.

 

 

makonda-tracker