nesebična želja

Njen NAJLEPŠI TRENUTAK u 2022. nasmejaće vas do suza: Suzana Mančić dočekuje 2023. PRESREĆNA, a ne krije čemu nada

0

Uvek nasmejana i dobro raspoložena, u istom stilu je odgovarala i na naša pitanja, pa nam još jednom pokazala zašto je Suzana Mančić jedina i neponovljiva.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ona je jedna od naših najpoznatijih voditeljki, žena koja decenijama opstaje na samom vrhu javne scene, osvaja svojom harizmom i sasvim opravdano spada u najlepša TV lica u Srbiji.

 

Suzana Mančić privlači pažnju na svakom koraku, ne samo svojim radom i talentom, ona je zavredela pažnju i stavovima, ali i neposrednošću i iskrenošću koje je krase oduvek. U novogodišnjem razgovoru za Glossy je otkrila šta za nju znače predstojeći praznični dani, kako je sve izgledalo nekad i još jednom pokazala zašto je jedna od omiljenih.

 

  • Šta za vas predstavljaju novogodišnji praznici?

 

U susret novogodišnjim praznicima se ubijamo od posla, da nasnimimo bar četiri emisije Suzanin izbor koje mogu da se emituju dok sam na zasluženom odmoru. Takođe, pred kraj godine se namučim da nađem planer za sledeću godinu. To se više ne proizvodi, nema datuma da zapisujem obaveze, valjda sad ljudi sve drže u telefonu. Ja volim knjižicu, da ne bude ni prevelika, ni premala, taman za tašnu. I evo nađoh u samoposluzi u Atini, da ne veruješ…

 

  • Koji je najlepši trenutak u 2022. godini?

 

Najlepši trenutak u ovoj godini je kada su mi rekli: "Gospođo, nećete vi još u penziju."

 

  • Postoji li kod vas spisak novogodišnjih odluka i šta bi se nalazilo na njemu?

 

Nadam se da ću sledeće godine opet malo da zapevam… Odavno nisam. I da ponovo uđem u muzički studio.

  • Kada poredite vreme od pre i ovo danas, da li su se s godinama i vaša slavlja i doživaljavanje praznika promenili?

 

Nekada sam radila za Novu godinu i to su bile divne zabave, pripremala se nova haljina za doček, veselilo se, i jos si dobro plaćen…. Lepota jedna! Onda je došao trenutak da sam morala da biram između privatnog i poslovnog i rekla sebi: "Mančić, dosta si radila, vreme je da staneš".

  • Šta očekujete od 2023. godine?

 

Od 2023. godine očekujem dobro zdravlje, sebi i svima koje volim, očekujem da napokon otputujem na Kubu i popijem tamo Kuba libre.

 

  • S obzirom na turbulentno vreme i situaciju u svetu, šta biste poručili čitaocima za 2023. godinu?

 

Mir u svetu i mir na Kosovu i Metohiji, da se onaj naš narod tamo smiri i odahne i prestane da živi u strahu. Eto, to poručujem i želim svima nama. Dosta je bilo rata i nemira. Srećna vam još jedna Nova godina!

 

 

makonda-tracker