pamtiće to zauvek

Poznate ličnosti su joj dale simpatičan NADIMAK: Dragana Katić podelila urnebesnu anegdotu s početka karijere

0

Nakon što se na šarmantan način "obrukala" na jednom koktelu, voditeljka je dobila nadimak koji se zadržao čak godinu dana

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata voditeljka muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Dragana Katić već decenijama nas pozdravlja s malih ekrana, a entuzijazam koji je imala na početku karijere ne napušta je ni danas.


Šarmantna TV novinarka od prvih dana bavljenja svojim poslom bila je okružena slavnim licima, koja su joj nadenula simpatičan nadimak.

 

Ona je nedavno otkrila da je, naime, doživela zanimljivu anegdotu kada je razgovarala s pevačicom Nedom Ukraden.

 

1 / 7 Foto: Youtube Printscreen


Počela sam da radim, to su stvarno bili moji počeci i sećam se mog prvog koktela u životu i bila sam sva srećna, javila odmah mojima preko fiksnog telefona. Bila sam opčinjena svim bitnim ljudima koji su oko mene, držim piće i držala sam u krilu jednu kucu koju je kamerman doneo. Osećala sam se jako bitno, kad meni prilazi Neda Ukraden i pita me "Gde je onaj cuko", a ja tako sva bitna njoj kažem: "Izvinite, ali ja njega ne poznajem" — prisetila se Dragana kroz smeh u jednoj emisiji.

 

Kako je otkrila, to je dovelo do toga da dobije nadimak — Cuko.


Mene su godinu dana posle toga svi zvali Cuko jer ja stvarno nisam znala da se u Bosni pas zove "cuko", mislila sam da me pita za nekoga kome je to nadimak — ispričala je voditeljka.

 

I dok poznate ličnosti često ne žele da komentarišu svoje lapsuse i neprijatne situacije, voditeljka o njoj priča kroz smeh, a nedavno je ona doživela još jedan peh: saplela se na sred scene. Dragana je i o tome pričala sa osmehom na licu.

 

 

Kad sam pala, u roku od sekunde mi je pritrčao mladi kamerman, pitao da li mi je muka i odmah otišao po led. Masirao mi je nogu i pobrinuo se da mi bude bolje. Divno vaspitano i dobro dete — istakla je ona.

 

 

makonda-tracker