pogledajte

Palata s VODOPADOM koja vredi 14 MILIONA evra: Zavirite u delove budućeg doma Kristijana Ronalda u Saudijskoj Arabiji

0

Jedan od najboljih fudbalera Kristijano Ronaldo, potpisao je najveći ugovor u istoriji sporta.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez
Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigezfoto: Instagram

Proslavljeni fudbaler Kristijano Ronaldo je jedan od najboljih svih vremena, nedavno je rešio da svoju karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji i tom prilikom je potpisao najveći ugovor u istoriji sporta koji iznosi neverovatnih 400 miliona evra za dve godine.

 

S obzirom da je osvojio sve što je moglo i dokazao se u evropskom fudbalu, sada je rešio da na zalasku karijere uživa u svom najdražem sportu i igra ga iz zadovoljstva. 

 

U to ime, pretpostavlja se da će Portugalac kupiti luksuznu nekretninu za svoju porodicu, s obzirom na to da će im novi dom biti u Rijadu. To bi trebalo da bude palata vredna 14 miliona evra, koja se nalazi u luksuznom kvartu Al Maka.

Ovaj dvorac nalazi se u kvartu koji je izgrađen isključivo za bogataše iz zapadnog sveta. Imaju sve što im je potrebno i prilično su izolovani od strogih islamskih pravila koja vladaju u ovoj zemlji. Tu se nalaze brojni luksuzni restorani, privatne međunarodne škole, bazeni, klinike, vrtići, tržni centri - bukvalno sve što im je potrebno za život. Ljudi koji tu žive ne moraju da napuštaju kraj jer imaju sve što im je potrebno za život.

 

1 / 6 Foto: PRINTSCREEN/PROPERTYFINDER

 

Pomenuta palata koju će Ronaldo verovatno kupiti ima osam spavaćih soba, olimpijski bazen, a u predvorju se nalazi čak i vodopad.

 

Podsetimo, njegova supruga Georgina nedavno je bila na meti podsmeha nakon što je Ronaldu kupila skupoceni poklon za rođendan.

 

 

makonda-tracker