DA li biste se vi ovako obukli?

Niste ga videli u ovakvom izdanju: Leo Mesi proslavio Novu godinu u PIDŽAMA-ODELU čiji gornji deo košta 1.400 dolara

0

Lionel Mesi nije mogao da dobije bolji poklon za Novu godinu od titule prvaka sveta sa Argentinom i proglašenja za najboljeg fudbalera na svetu.

foto: EPA-EFE/YOAN VALAT
foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Najbolji fudbaler na planeti Lionel Mesi, koji je ujedno osvojio sve što jedan fudbaler može u svojoj karijeri, nakon uspešnog Mundijala, slobodno vreme je provodio sa svojom porodicom.

 

Nakon što je Argentina osvojila Svetsko prvenstvo, ceo svet nije prestajao da piše o Mesiju i njegovoj porodici, pa smo tako saznali i za njegovu bizarnu kuću u obliku lopte, odnos sa majkom, ko je njegova sestra i detalje o njegovoj supruzi Antoneli.

 

Antonela Rokuco je dosta aktivna na društvenim mrežama i tamo deli različite porodične trenutke, pa je ovog puta pokazala i kako je njena porodica proslavila Novu godinu.

Leo i Antonela su pozirali sa sinovima i dok su mnogi gledali u njenu novogodišnju kombinaciju od konca koja se sastoji od topa i pantalona, drugi nisu mogli, a da ne primete šta je fudbaler odabrao za najluđu noć.

Mesi je pozirao u pidžama-odelu, a iako biste pomislili kako je ovako nešto sasvim pristupačno i obično, ipak nije tako. Mesijev komplet je sa potpisom modne kuće Gucci, pa ako biste poželeli da izgledate kao on na nekoj proslavi, morali biste da izdvojite 1.400 dolara samo za košulju, dok je donji deo odavno rasprodat.

Šta vi mislite o Leovoj kombinaciji za doček Nove godine?

 

 

makonda-tracker